La Carme guanya la final del DINAS

La Carme i la StripteaseEl dia de la gran final comença amb molt de fred i una mica de pluja que, a mesura que avança el dia, s’anirà animant. Gairebé no plou per les proves de joves conductors, una mica més per la starters cup (graus 1 i 2 i grau 3) i la cosa s’anima quan toca còrrer grau 4 i 5 on competeixen l’Ela en categoria S i en Loki i la Striptease en M.

La pista que ens proposen per la final no és molt complicada i sembla que es podrà fer amb la pluja bo i que la pujada de la passarel·la no està gaire encarada. Te un parell de punts que ens preocupen: un eslàlom encarat cap a la tanca que sempre fa una mica de “susto” i un tunel en U on la boca que no toca està molt més a prop del gos i en mes aliníada que l’altra.

Comencem en categoria S on l’Ela, gràcies a la seva bona classificació prèvia surt penúltima. Tot va bé fins la passarel·la que supera sense problemes però, un cop al slalom, ja sabeu el maniàtica que és ella, això que anés directe cap a la tanca no li va fer el pes i se’n va sortir dues portes abans del final. Si que ho va fer bé al repetir-lo però ja havíem acumulat una falteta.

En la prova de M, en Loki -en la seva primera final- toca perfectament la passarel·la però surt volant en un balancí que encara estan consolidant. Per arrodonir-ho més endavant entra en la boca del túnel que no tocava (sempre temptadora per un gos ràpid) i resulta eliminat.

Un parell de gossos després surten la Carme i la Striptease que fan, com acostumen, una pista molt segura i ràpida a zero. Ha anat bé però encara manquen uns quans gossos per sortir i, amb la pluja, no tenim gaire controlat que han fet els altres competidors. Així que aguantem sota la pluja totes les finals de grau 6 i 7 per veure com a acabat la cosa.

Després de la prova, i seguint amb la pluja, donen els podis i no la Striptease no surt per enlloc, fins que criden al guanyador! Ha estat una gran i fantàstica sorpresa; la Carme i la Strip s’han endut la final de la Novice Cup al Dogs in need així que: foto sota la pluja i a la caravana a canviar-se de roba i celebrar-ho. Enhorabona noies!