La Carme primera al Pirineos Dog Festival

201808_Biescas_Podi_StripDel 25 d’agost al 2 de setembre es va celebrar a Biescas el Pirineos Dog Festival: dos caps de setmana amb proves de RSCE i entre setmana seminaris diversos. La Carme amb l’Striptease, acompanyades en aquest cas de la supporter incondicional Tila i tot tornant d’Anglaterra, participaven en les proves de RSCE que es feien el primer cap de setmana.

El terreny era la gespa natural del camp de futbol i totes les pistas que va plantejar el jutge Marc Rabada van ser molt entretingudes: llargues, fluïdes, amb molts tunels i algunes trampes on van caure no pocs dels participants.. 

En el primer jumping del diumenge, l’Striptease va sortir molt ràpida pero en el tercer salt unes olors que venien de la gespa la van descentrar i per no trencar el ritme la Carme va preferir forçar un elimintat. En l’agility ja tot estava sota control i va acabar fent la pista a 0 i amb el millor temps de la seva categoria.

El dilluns, ja plenament ficades totes dues en l’ambient, l’Striptease va poder completar tant el jumping com l’agility amb molt bona velocitat i a 0 el que li va valdra el primer lloc de midi grau 2.

Un cop acabada la competicio, era qüestió d’aprofitat per allargar les vacances i gaudir uns quants dies dels paisatges i raconets d’aquesta zona.

40243174 10215501635886039 982720716694618112 n