La Carme va guanyar a Lleida amb la Strip

201709 Daga Podi StripEl primer cap de setmana de Setembre, uns quants vam decidir allargar les vacances i passar el cap de setmana a la prova que organitza la Daga cada any al Camping la Noguera.

El divendres al vespre es va realitzar el tradicional KO, el guanyador del qual s’emporta una pota de pernil, super premi que ens voliem endur. Així que, després celebrar un sopar com cal en “familia Cànic”, ho van intentar la Sioux, el Drac, el Morgan, el Qumba i en Fish. Tot i que el Fish amb en Sam i el Qumba amb el Juanjo ho van tenir aprop no el vam poder aconseguir!! Tot això el sopar en familia en aquesta prova no ens el treu mai ningú! 😉

El dissabte la prova començava després de dinar, de manera vàrem tenir el matí per disfrutar de les instal·lacions i del pantà que queda just al costat.

Vam començar per l’agility on l’Striptease es va lluïr emportant-se un punt de velocitat! El Morgan també ens va brindar una pistassa però pel camí va caure un palet! La Sioux estava una mica despistadilla i li va fer trapelleries al Juanjo provocant algún refús, i en canvi el Qumba, el Hippy i el Fish menys inspirats es van eliminar!

En el jumping la cosa va anar força semblant, la Striptease volia classificar-se ja pel Campionat d’Espanya 2018 i va aconseguir un altre punt de velocitat i podi! ( Felicitats Carme i Strip!). La Sioux va fer una falteteta, i el Qumba va millorar l’actuació anterior tirant només dos pals, la resta…seguiem sense estar inspirats i Hippy, Fish i Morgan es van eliminar!

L’endemà, diumenge, a l’agility alguns seguien dormits i es van eliminar el Morgan, el Hippy i el Fish, i sorprenenment l’Strip! El Juanjo, en canvi, més despert va fer bones pistes amb la Sioux i el Qumba tot i que van tenir alguna penalització.

Per fi, en el jumping, les coses van sortir millor i el Fish, el Hippy i el Morgan van fer pistasses emportant-se cadascú un jumping amb punt de velocitat! ( amb això ja van aconseguir que a les seves guies se’ls oblidèssin els errors de les anteriors :D). La Sioux i el Qumba van repetir actuació amb bones pistes amb alguna penalització, i l’Strip més relaxada al haver fet podi el dia anterior va tirar un palet.

Amb resultats variats, tothom va acabar satisfet del cap de setmana de vacances i competició, segur que l’any que ve hi tornem!