La Collie de nou al podi a Girona

201603 Girona Podi Collie

Els competidors més novells ja erem aquest diumenge ben d’hora a Girona per la competició de la Federació Catalana d’agility

Iniciació

En Loki avui no tenia el dia molt inspirat. Hem començat amb el jumping que ées on ell  normalment ho fa molt be, pero anava tan ràpid que s’ha passat de llarg el slalom i tornant per fer-ho ha decidit que feia un salt que hi havia per allà perdut. Com a resultat ha estat eliminat, però ha fet molt bona pista i molt ràpida.

A l’agility, en canvi, no ha resultat eliminat, cosa a la que ja estem acostumats, ja que no li agraden gaire les zones de contacte. Avui pero les ha fet totes però, això si, a la segona, però molt contents.

Segona divisió

Hem començat per l’agility i uns dels primers en sortir ha estat en Sam amb la Collie. Bo i la presió d’estar liderant la lliga, ha fet molt bona pista i molt ràpida amb només una refusada per manca de confiança d’en Sam. Seguidament la Merce amb en Hippy amb un únic proposit: treballar les zones de contacte, i així ha estat. En Hippy ha decidit fer un running contact, cal reconeixer que espectacular, a la pasarel·la però la Mercè volia un two on two off i no li ha deixat passar, quedant eliminats pero fent un recorregut espectacular.

El jumping era una miqueta mes cargolat però res que els nostres equips no pugui fer, i així ha estat: tant la Collie com en Hippy han fet el recorregut a zero fent que en Sam i la Collie quedessin en tercera posició en el podi.

201603 Girona Collie201603 Girona Hippy