La Coma és gran

 

Avui, com cada cap de setmana, hem anat a competir. Aquest cop ha estat una prova ràpida, hi havia poquets gossos i em acabat molt aviat, cosa que ens ha anat molt be.

Les pistes que ens ha posat el Jutge pel meu gust eren molt maques però amb algunes trampes, la prova es que molts gossos han estat eliminats, però anem per passos.

201702 Valles SiouxA les 15:00 han començat els nostres companys de grau I, començant per en Loki que darrerament està molt centrat. A la primera pista però, s’ha passat la passarel·la pel costat (és que es sembla al terrible balancí) però en Josep, amb uns bons reflexes, ha aconseguit que en Loki pugi sense problemes. El que no tenia present es que dos obstacles mes endavant hi havia el gran forat negre del túnel que, coses del jutge, no s’havia de fer. Ara això expliqueu-li en el Loki que ha caigut a la trampa de quatre potes. Un cop eliminats han seguit fent pista però avui no tenien el dia del balancí ja que han calgut quatre intents per aconseguir fer-lo i no gaire bé. Molt bé, però, després a la passarel·la i la taula, dos dels grans reptes d’en Loki.

Seguidament la nostra elegant Sioux, que ens ha fet gaudir veient-la córrer a la pista. Malauradament el primer pal ha caigut a terra, serà pel vent o l’ha tirat ella? Desprès d’una exhaustiva investigació hem deduït que l’ha tirat ella, que hi farem!

A l’hora de fer la segona pista hem començat per la Sioux que ha fet un fantàstic recorregut amb un petit problema a . Al final, però, ha estat un bon recorregut que els ha portat al segon lloc en el podi final.

Després ha sortit en Loki que ha començat amb un quiet espectacular, tot molt be fins arribar al balancí, es veu que avui no era el dia de fer-lo. Això si, ha fet be totes les altres zones amb el que ja manca menys.

201702 Valles Coma2Pel que fa al grau 2 hi havia molts poquets gossos. L’Ela sortia segona així que a escalfar, concentrar-se i sortir a pista. Un quiet fantàstic i una pista perfecta fins que arribem al eslàlom amb massa empenta i passem de la primera porta a la tercera, és que no es pot córrer tant! Després, per una errada de la guia al voler fer un cec a la passarel·la, l’Ela ha decidir abandonar l’obstacle sense consentiment cosa que no se li ha permès, resultant eliminades però contentes que és el més important.

Després d’uns dies de baixa de l’Elisenda, en Drac ha tornat a les pistes i, com no, fent un fantàstic excel·lent. Després, a l’hora dels nostres grans, la Coma que ens ha fet una pista a zero, quelcom que la Diana abans de començar deia que no faria. S’ha de tenir fe!. El següent en sortir ha estat el bogeres d’en Morgan a qui l’Elisenda ha decidit eliminar al fer-li repetir una rampa poc acurada. Molt ben fet!

Després d’una mica d’espera (no gaire, s’ha de dir que els canvis de pista han estat molt ràpids) tocava el jumping de grau 2. La primera en sortir ha estat la Piña que ha tirat un pal i després en Toni ha fet que s’eliminessin en un túnel. Immediatament desprès l’Ela, en Drac i la Coma han fer, tots ells, pistes a zero i amb una bona velocitat. Cal dir que la Diana ens ha donat un ensurt quan, gairebé al final de la pista, s’ha quedat un moment en blanc. Se n’ha recuperat però amb velocitat i la cosa no ha anat a més. Quan li ha tocat a en Morgan

201702 Valles Drac Balanci201702 Valles Morgan BalanciEn Morgan ha sortit impressionant amb l’Elisenda conduint amb les ordres a distància però al final, en un moment de perill, ha acabat tirant pel dret resultant eliminat.

Al final la Coma ha guanyat la prova en mida gran i en Drac ha estat segon sobre el conjunt de segons i mitjans. Un gran dia amb molt bons resultats.