La Coma i en Drac fixes al podi

201803 Alpicat Podi Dium Drac201803 Alpicat Podi Dium Coma201803 Alpicat Podi Diss Drac201803 Alpicat Podi Diss ComaEl cap segon cap de setmana de març alguns caniquitus hem viatjat fins a les terres de Lleida per la competició de RSCE que organitzava el Club Alpicat.

Hi comptàvem amb l’Ela, el Loki, el Drac, el Morgan, la Lola, la Strip, la Coma i la Saya. 

Ha estat un cap de setmana amb molt d’agility a unes molt bones instal·lacions, amb bons resultats però que ens porta a tots molt deures per fer

201803 Alpicat LolaDissabte

Alguns amb més sort que altres però tots amb empenta van aconseguir els seus resultats. Dissabte vam tenir un temps passat per aigua que va ocasionar alguna relliscada a la pista. A l’agility la Lola va anar a ensumar l’herba fresca però es va poder recuperar fent la pista amb tan sols dues faltes i una refusada. Al Morgan els agilitys no li agraden, així que passem a la Coma que ho va fer molt bè aconseguint un zero. Amb els petits tambè hi va haver de tot: el Drac i la Strip fantàstics amb pistes perfectes com ens tenen acostumats i en canvi l’Ela i el Loki es van posar d’acord aquell dia per eliminar-se.

Al jumping en canvi els que es van posar d’acord per aliminar-se van ser la Strip i el Loki, mentre que l’Ela va fer una pistassa i el Drac, com no, una altra que el va col·locar al podi de la seva categoria. Els grans ho van fer molt be tambè: la Coma un altre zero cap a la butxaca i podi com el seu amic Drac, al Morgan els jumpings ja li agraden més i, com sempre, va ser molt ràpid, i la Lola mica en mica més concentrada amb el Secun que te moltíssima paciència.

201803 Alpicat MorganDiumenge

Diumenge de bon matí allà estàven tots un altre vegada. Aquest cop a l’agility el Morgan va decidir que sí, que aquest li agradava i va fer un dels seus espectaculars zeros. La Coma i la Lola en canvi van tenir unes quantes faltetes. A l’equip shetland-cocker hi vam tenir, com sempre, al Drac fent un zero (no s’elimina mai aquest gos, té un control remot) i l’Ela amb una pistassa. La Strip i el Loki seguien igual de compenetrats en les seves eliminacions. 

Al jumping el grup dels petits ho van fer tots molt be, exceptuant algunes penalitzacions per part de la Strip i el Loki, l’Ela i el Drac van fer dos zeros. I com no, el Drac va a tornar a fer podi diumenge. La Elisenda ha de llogar una habitació extra pels trofeus del Drac. Enhorabona sou un equip fantàstic!

El grup dels grans ho va fer molt be tambè, la Coma va fer una gran pista, llàstima que el TRS resultant fos na mica baix. La Lola súper be aquest cop amb més confiança i fent nomès una falta. I el Morgan que és massa rapid i a vegades s’elimina, però l’estimem igual sempre. Així que la Coma tambè va fer-se un lloc al podi perquè si el Drac fa podi, la Coma tambè vol, que és la seva inspiració. 

Ah! i si no hem parlat de la Saya gaire es perque tenia el cap de setmana “adolescent” i es va quadrupleliminar. Com deiem, un quants deures per tothom una una mica de valeriana per la peque Saya.