La Coma seleccionada pel Campionat d’Espanya

201509 Comtal ComaAquest passat diumenge, després de les proves selectives pel Mundial, el club Ciutat Comtal organitzava les proves de grau II. Hi van asistir, en representació del Cànic, la Collie, la Coma i el Morgan.

Primer van fer la pista d’agility on, com no, la Diana va arribar tard al reconeixement. Tot i que no tan tard perquè l’havien avançat i la van deixar reconèixer desprès…sempre fent patir als companys!

Tret d’això, bones pistes dels nostres representats estàndar: la Collie una pista molt ràida, com sempre. Llàstima dels pals que van caure i d’un punt molt complicat que els van dur a l’eliminació, però molt bones zones com sempre de la súper Collie.

El Morgan va sortir una miqueta nerviós donat que la supervivent de les selectives, l’Elisenda, l’havia deixat tot el dia solet a casa i es va venjar una miqueta a les zones… Tot i així pista molt ràpida tambè per aquest equip.

La Coma va sortir una mica lenta i va entrar en temps justeta, fent així l’últim punt que li mancava per classificar-se pel Campionat d’Espanya.

Seguidament, al jumping, nomès es va salvar el Morgan que, ja una mica més tranquil, va fer una pista perfecta i molt ràpida conduït per la seva guia. La Coma i la Collie no van tenir la mateixa sort i les dues es van eliminar en alguns punts complicats de la pista…un altre dia serà.

I per acabar, tots vam poder jugar amb el nou membre del club: en Fish que fa que anar a les proves tingui una motivació extra a més dels punts 🙂