La Coma triomfa a Badalona

201710 Badalona Podi Coma201710 Badalona ComaUn altre dissabte de competició amb tota la il·lusió  de fer-ho, passar-ho be amb els nostres companys i, perquè no, si fos possible aconseguir algun puntet. Aquesta vegada teníem dos jutges diferents que han plantejat les dues pistes molt maques però alguna trampeta que ha fet que alguns dels nostres companys hi caiguessin amb les quatre potes.

Aquesta vegada les úniques que han aconseguit puntuar han estat la Neus amb l’Ela i la Diana amb la Coma. Les dues han obtingut el preuat puntet en la mànega d’agility, cal dir però que a la Coma ja no li calen perque ja està super classificada pel campionat d’Espanya 2018. A l’Ela, en canvi, encara n’hi manca un però  fins a final d’any encara queden moltes proves per poder-lo aconseguir.

201710 Badalona Ela201710 Badalona Loki 2Aixi. al sumar les dues mànegues, la Diana i la Coma han aconseguit quedar primeres en la seva categoria, tot un merit per aquesta gran gossa el poder guanyar a tots els borders super ràpids que hi ha avui en dia. Pel que fa a la resta, encara que no haguin aconseguit acabar amb els puntets, tots han apres alguna coseta. Mai marxem amb les butxaques buides i sobretot hem gaudit una gran tarda en molt bona companyia.

Diumenge més, aquest cop a Tàrrega.