La Cora es manté segona a la lliga

El darrer diumenge, a Badalona, l’Alex Olivera va plantejar als participants de divisió d’honor unes pistes on no podies perdre un segon de tècnica.

201804 Badalona Ela201804 Badalona TabooEl Jumping ens demanava molts salts per darrere i en Drac se’n passar un de llarg, fent un refús. La Cora i l’Ela, en canvi, van clavar la pista. En Taboo i l’Estel que van començar fent una pistassa i amb un eslàlom de pel·licula, cap al final van deixar d’entendre’s, penalitzant amb un refús a l’últim salt!

201804 Badalona Drac201804 Badalona Cora 2L’agility també feia una mica de por i no era per menys. L’Ela va oblidar que les zona de la passarel·la cal tocar-les i va sortir volant. En Drac refusada de nou en un salt per darrere i en Taboo i l’Estel es van eliminar al fer, ben aviat, un salt que no tocava amb el que l’Estel va preferir sortir de pista ja que tenia el genoll tocat.

Sort que teníem a la Cora per complir el doble zero i quedar al final quarta, guanyant uns puntets molt preuats que la mantenen segona i acostant-se al primer en la màxima categoria de la lliga catalana.