La Cora i en Wifi fan podi a Badalona

Diumenge tocava anar a Badalona a competir i el matí va començar força calurós ni que després, cap al migdia, es va girar força vent.

201601 Badalona Podi Cora dium201601 Badalona CoraAquesta vegada va tocar començar als de Grau II. Hi havia moltíssims gossos d’aquest grau, vuit dels quals eren del Canic.

El primer equip en sortir va ser la Dana i la Maria, que no van tenir gaire sort, perquè només començar la Dana va entrar al túnel correctament, però al veure que la Maria marxava, va voler sortir molt de pressa, va pensar “això és el que toca, anar ràpid” i ho va fer per la mateixa entrada per estalviar temps, quedant així eliminades.

El segon equip en sortir van ser la Mercè amb en Dic. Semblava que en Dic estava força concentrat, però al sortir dels pals, li va venir una oloreta molt bona de menjar i va anar a veure si trobava d’on venia, perdent així un temps molt valuós i rebent un refús. Després va seguir la pista com si res, acabant-la perfectament. Veient el que havia passat van decidir fer una neteja de pista, i van trobar  “premis”, a algú li havien caigut, per megafonia van dir que es vigilés, perquè a part d’en Dic, un altre gos també es va despistar i aquest fins hi tot va trobar el premi!

Després van sortir la Coma i la Diana van sortir força animades, però al baixar la rampa van fer una falta i una mica més endavant una altra per tirar un pal, la resta de la pista la van completar molt bé.

La Collie i en Sam tampoc van tenir massa sort, ja que la Collie va entrar per l’entrada equivocada del primer túnel, eliminant-se així.

En Morgan i l’Elisenda van tenir problemes per començar, el gos estava molt esverat i impacient per començar i no feia el quiet. Van fer una pista molt ràpida, com ens té acostumats, amb una falta a la pujada de la passarel.la i un refús en un salt, on hi va haver una petita lluita amb l’Elisenda però després van seguir com si res hagués passat.

En Qumba i en Juanjo van començar tirant el primer pal, després una altra falta a la baixada de la passarel.la, un refús en el mateix salt que el Morgan i finalment va entrar per l’entrada equivocada de l’últim túnel, eliminant-se també.

La Cora va fer una pista perfecta i molt fluïda, només passant-se 0.98 segons del temps, la veritat és que el temps era molt just…

Després dels standards va ser el torn dels petits, amb una única representant del Canic: la Tina i en Wifi, que van fer una pista molt bona i ràpida, només amb una falta a la baixada de la passarel.la.

201601 Badalona Podi Wifi dium201601 Badalona Wifi3Seguidament vam anar cap a l’altra pista, que ja la tenien preparada per començar el jumping.

La Dana i la Maria van fer la pista sense cap errada, però es van passar de temps.

En Qumba i en Juanjo van fer una pista molt ràpida, però tirant 3 pals.

La Collie tenia moltes ganes de començar i no va aguantar el quiet i va sortir abans que el jutge xiulés, per tant es van eliminar.

En Dic va fer una pista sense cap errada, però penalitzant una mica per temps.

La Coma i la Diana van fer una pista perfecta, a l’igual que la Cora i la Juli que van aconseguir quedar terceres en el podi, molt bé Juli!!

En Morgan va tornar a tenir problemes amb el quiet, però una vegada van començar va “volar”, acabant la pista en un “no res”, llàstima d’un pal que va tirar cap al final.

I per últim el petit en Wifi que va fer una pista hiper ràpida, sembla mentida que aquesta coseta tan petita corri tant!! Van aconseguir quedar segons en el podi mini/midi. Enhorabona!!