La Cora primera i la Coma segona

201602 Prat Podi DHAquest diumenge els de DH que vàrem anar a el Prat del Llobregat vàrem ser, la Carme amb la Strip, la Diana amb la Coma i la Juli amb la Cora.

Varem estrenar jutge (no el conec, però sembla maco) que va posar pistes exigents però molt maques (ja era hora) i vàrem acabar molt ràpid (1h ½) perquè la majoria estaven a les selectives i algunes vàrem aconseguir uns puntets que ens feien molta falta.

La primera en sortir a fer l’agility va ser la Strip, anava molt be però després de la rampa va fer una volteta al salt que venia a continuació fent un refús. Més tard, a la sortida del túnel, venia el slalom amb una entradeta que calia marcar molt bé on la Strip va entrar per la segona porta i això li va costar un altre refús.

Després anava la Coma, que va fer un bon agility, però també va entrar per la segona porta, fent un refús i passant-se una miqueta del temps.

La Cora va fer l’agility a zero i no es va passar de temps, una cosa molt habitual.

Al cap de molt poc varem fer el jumping, començant pels estàndards (com a molt seriem uns 15 participants entre totes les mides).

La primera en sortir va ser la Coma que va fer un bon jumping, però hi havia una recta endimoniada amb un túnel molt recte on a la Coma, que s’ha de ajupir per passar-lo, no li va donar temps de recol·locar-se pel següent salt amb el que va caure al terra, fent una falteta.

Després la Cora va fer un jumping a zero, penalitzant només 0,77 ¿hauran canviat el sistema de càlcul del TRS?

La Strip no va tenir sort al Jumping ja que la Carme va voler provar una manera que està practicant de fer-li un rere i no li va sortir ve, eliminant-se.

Al acabar varem rebre els trofeus. La Diana i la Coma van ser segones i la Juli i la Cora primeres. La Cora segur que va quedar primera per la merda que la Juli va trepitjar, com es possible que passi això a una pista de atletisme?