La Dana guanya en primera divisió

201601 Bascara Qumba201601 Bascara Hippy2Avui els nois de primera hem estat privillegiats ja que ens ha tocat reconèixer a les 13.15 i, per tant, no ha calgut matinar. Això si, la majoria dels participants ja hi erem a les 9 del matí per tal de donar suport a en Josep i en Loki que avui debutaven a iniciació. Això és companyonia, us ho aseguro, perque feia un fred horrorós. Això sí, a l’hora que ens tocava a nosaltres ja teniem una mica d’escalforeta encara que sense exagerar.

A primera no es que siguem gaires, només som en Juanjo amb el Qumba, la Maria amb la Dana i la Neus amb l’Ela pero no per això passem desapercebuts.

201601 Bascara Podi Dana201601 Bascara DanaAvui hem començat pel jumping una pista una mica enrevesada que ens ha costat de memoritzar pero que, un cop l’hem fet, ja no semblava tant difícil, segurament era pel fred que teniem el cervell una mica congelat.

El primer en sortir ha estat en Juanjo amb en Qumba i han començat amb una petita discusio amb el quiet ja que en Qumba ha pensat que amb el fred que feia era millor començar a correr rapidament i en Juanjo no ho veia igual. Després d’uns segons ha guanyat en Juanjo i han fet una gran pista encara que malauradament han estat eliminats per la destruccio del salt numero 3, és que aquest salts no aguanten la ventada que produeix el pas d’en Qumba!

Després d’esperar una miqueta ha sortit la Maria amb la Dana que avui també estava acompanyada d’en Ferran, per tant doble reforç en l’animació. Ha fet una pista a zero bo i patir en algun obstacle per una miqueta de despiste de la Maria pero ha aconseguit quedar segona de la seva categoría, molt bé la feina s’esta notant.

201601 Bascara Podi Ela201601 Bascara ElaPer ultim, despres de baixar els obstacles, han sortit la Neus i l’Ela fent una pista molt bona i ràpida, quedant primera en aquesta mànega.

Rapidament han canviat la pista i hem passat a tenir l’agility preparat. Que hem de dir d’aquesta pista? Molt llarga, anat amunt i avall i amb una entrada d’eslalom una miqueta estranya però, cap problema, és un repte i l’hem de fer.

En aquesta pista els primers en sortir han estat la Neus i l’Ela i han tingut un ensurt a l’entrada del slalom que s’ha solucionat sense cap problema ni que després la baixa forma de la Neus gairebé fa que no pugui acabar el circuit. Això si, l’Ela ha estat a l’alçada i han acabat la pista a 0 amb el que, amb la miqueta de pèrdua de temps, han quedat en segon lloc al podi, pero molt contentes amb la feina feta.

Pugen els obstacles i els primers en sortir son en Juanjo i en Qumba que arranca una miqueta abans el cronometre. Han fet molt bé tot el circuit, fins i tot l’entrada d’eslalom i, encara que han fet una falteta al balanci i a l’últim salt, la pista ha estat molt bona. 

Per ultim la Maria i la Dana que ha sortit tant animada que no li han calgut ni els suports tècnics. Han fet una gran pista aconseguint, per sorpresa de tothom, quedar en primera posició en el podi. Moltes felicitats a la Maria per la seva constància i feina ben feta, segur que hi hauran mes pódiums com aquest.