La Diana imparable en la lliga catalana

201803 Canic Podi Saya Coma201803 Canic Podi Drac201803 Canic Podi FishAquesta prova no ens tocava, però ens ha agradat donar un cop de mà als nostres companys i amics de La Daga.

Aquesta prova l’hem fet només sobre una pista però si que hem muntat el jumping en una i l’agility a l’altra. Això ha comportat que haguem hagut de matinar una mica més per poder tenir preparades les dues pistes en quan arrissin els participants però ens ha permés agilitar l’execució de la competició.

Com tots sabeu ens agrada tenir les coses molt ben lligades: qui vindrà ajudar, que farà en cada estona i tenir tot el tema horaris molt ben controlat. Aquest dissabte, però, han passat moltes coses alienes a la voluntat personal i ens hem trobat que ens mancava gent en llocs crítics. Hem d’agraïr molt i molt a tota la gent que va respondre encara que inicialment no tenien pensat venir però allà estàven per substituir a la gent que havia tingut problemes. Moltes gracies a tots, sou uns cracks!

201803 Canic Fish201803 Canic DracLa prova va anar molt be, varem complir com sempre amb l’horari calculat i fins i tot ens varem haver d’esperar una mica i tothom va tenir el seu aparcament amb l’ajuda dels nostres companys. Es una feina molt mal agraïda pero és important que tots els que vingueu pugueu tenir un espai i, el més important, que tothom pot marxar quan vulgui sense molestar als altres.

Al fer-se la prova sobre una pista és una prova molt mes tranquil·la a nivell de taula que la de la setmana anterior però, com son moltes mes hores, també es fa molt cansat.

Ara bé, a banda de l’organització també hem de parlar de l’aspecte esportiu.

Aquí hem de destacar l’actuació, en segona divisió, de la Eva amb en Fish que, amb una molt bona velocitat i seguretat, va quedar primer d’aquesta categora deixant bocabadats a tots els seus competidors i amb la dificultat afegida de que l’Eva estava totalment enfeinada amb la competició.

201803 Canic Coma201803 Canic SayaEn primera divisió impressionant actuació de la Diana que va combinar un tercer lloc al podi amb la Coma -solvència contrastada- amb un primer lloc amb la Saya, una estrella emergent que acaba de pujar de categoria i que segueix brillant en aquest nou nivell. Enhorabona per la bona feina Diana!

També en divisió d’honor vàrem tenir la victòria, no per habitual menys meritòria, de l’Elisenda i en Drac que es van imposar sobre la suma de les dues mànegues.

La resta dels competidors del Canic no vàrem aconseguir pujar al podi pero tots: en Dic, la Dana, la Cora, la Collie, en Morgan, la Striptease, en Loki, en Jake, en Taboo i Ela ho varen donar tot. Cadascú a la seva manera, uns mes bojos que els altres i amb els guies fent el que podiem. Pobres gossos, alguns portaven gairebe tot el dia esperant a que els hi toqués; si ens possem en el seu lloc possiblement fariem el mateix.

La valoració de la prova, al meu nivell personal, és molt bona. Estic molt contenta i vull donar moltes gracies a tots ho heu donat tot perque tot surtis perfecte. No sé si us n’heu adonat però, des de que compto amb tots vosaltres, estic molt més tranquil·la a les proves. Formem un gran equip i això es nota en tot. Per la propera fita, en la prova del mes d’Abril, costarà molt superar el que ja portem fet pero segur que ho podem aconseguir.

Per cert, en aquesta prova també varem comptar amb la participació de la Loli que va gestionar la pista per entrenaments i va recollir 38 € per els animalets de la seva protectora. Gràcies als que hi vareu col·laborar.