La Fosca tercera per equips al Mundial 2004

2004 Cmon Josep FoscaEn aquesta edició del Campionat del Mon van participar dos representants del nostre club: en Josep amb la Fosca i la Neus amb la Gresca amb el suport de diversos seguidors més: l’Estel, en Jordi, la Ruth,en Johan i en Manel (que va ser el dissenyador de la camiseta que la gent del Cànic varem dur al Mundial).

200409 Cmon Estel200409 Cmon Jordi200409 Cmon Ruth

 

200409 Cmon Gresca200409 Cmon Podi indivPels gossos petits les pistes de la competició individual eren força complicades i les eliminacions van ser nombroses, especialment en la competició d’agility. De fet en Josep i la Fosca van eliminar-se en els dos recorreguts individuals. En canvi la Gresca va aplicar la seva coneguda fiabilitat, acabant tots dos recorreguts amb una mínima penalització. Això li va permetre classificar-se al final en la posició 13 de la classificació conjunta.

Hi va haber altres bons resultats dels representants del nostre pais. En categoria petita l’Antonio Molina, de Madrid, va quedar classificat en segon lloc en la final amb la seva schnauzer Tebas i en setè amb la, ja més veterana, Livinia. En mitjans en Mario Rodriguez amb el seu schnauzer va quedar classificat en el lloc 15 a la final. El millor classificat en estàndard va ser en Carlos Mateo amb la Viquie en el lloc 30.

 

200409 Cmon Fosca200409 Cmon Podi teamEn la prova per equips la Fosca va fer equip precisament amb la Livinia i la Tebas. El primer recorregut va ser el d’agility i els tres components de l’equip van completat el circuït sense penalitzar, en poc més de 41 segons la Tebas i la Fosca i en una mica més de 43 la Livinia. Això ens va situar en quart lloc provisional en una classificació encapçalada per Chequia (temps acumulat 124,28), Russia (124,45) i Bèlgica (125,40). Nosaltres teniem 126,11 i ens seguien les austríaques (amb 130,76) i l’equip danés (137,50). La resta de païssos ja tenia penalització.

Així doncs, de cara a la segona mànega, era questió de fer recorreguts fluids però, sobre tot, de no penalitzar ja que la resta d’equips amb opcions estaven a més de quatre segons. La Tebas va fer un bon jumping en 34,79, la Fosca va fer una pista excepcional en 33,28 (segon millor temps absolut en aquest recorregut) i la Livinia va penalitzar 0,26 al fer 36,26.

Acumulant els dos recorreguts, el nostre equip va acabar al podi en tercer lloc, precedits per l’equip rus que va guanyar i l’equip de Chequia i seguits d’Austria i Noruega.

Pel que fa a la resta de resultats, Espanya no va presentar equip de gossos mitjans i no va quedar ben classificada amb els de mida gran.