La Fusa, en Wifi i la Sacha guanyen al Cànic

Aquest darrer cap de setmana, després del concurs de disfresses i el jumping per relleus de dissabte al matí vàrem organitzar dues proves puntuables pel Campionat d’Espanya de la RSCE.

Les hem organitzat sobre dues pistes: a la pista central en Jordi Boix ha estat jutjant als gossos de categoria gran i a la pista de la carretera s’han alternat en Pep Pineda i en Juan Garcia Rudilla per jutjar els mini i midi.

Dissabte

201602 Canic Podi Fusa201602 Canic Josep Loki2En grau I i mida gran només teníem un representant: la Berta amb la Fusa però no ens en calia més. Aquest equip ha fet un excel·lent a la primera mànega i un zero a la segona amb el que han guanyat la prova de dissabte en aquesta categoria i, a més, han sumat el segon dels tres punts que els caldrien per pujar de grau.

En la categoria dels novells, en mini i midi només ens representaven en Josep i en Loki que han fet una molt bona primera mànega bo i passar-se de llarg un salt i s’han eliminat a la segona. Això, considerant que les pistes eren complexes i hi ha hagut força eliminats, els ha situat al final dins el podi de la seva categoria.

201602 Canic Podi Cora201602 Canic Podi ZutEn grau II a la pista d’en Jordi teníem a la Juli i la Cora han fet una gran actuació fent un doble excel·lent, quedant classificades en segon lloc a la final i sumant un altre excel·lent a zero per la seva selecció individual pel Campionat d’Espanya. En Joan Carles ho ha fet molt be també amb la Maggie, fent un excel·lent a l’agility i quedant en cinquè lloc al final. Cal destacar també el fantàstic agility a zero d’en Juanjo i en Qumba que han estat segons en aquesta mànega i les pistes de la Maria i la Dana amb només una falta en el circuit però amb penalització per temps.

A l’altra pista els petits i mitjans de grau II també s’han fet notar. En Sergi i en Zut han fet un doble zero i han acabat segons en la final conjunta de mini i midi. L’Estel i en Taboo han fet l’agility més ràpid del dia, dissortadament amb una penalització mentre que la Carme i la Striptease han destacat al jumping.

201602 Canic Podi Dium G3 SM201602 Canic Podi Diss G3 SMEn grau III només teníem representació en S i M però també ha estat suficient. La Tina ha guanyat la prova amb un doble zero i l’Ela ha estat tercera. Per que fa a la resta, la Sacha ha fet un bon agility però ha punxat al jumping i la Taca no tenia el seu dia i ha caigut en els paranys del recorregut.

Diumenge

201602 Canic Duc201602 Canic LokiL’endemà qui va endur-se el pes del grau I del club va ser en Loki que, sota el guiatge d’en Josep, va aconseguir fer un zero en el primer recorregut del dia. En la segona pista va fer un refús d’entrada i després ja va anar descol·locat tota la prova. Al final van quedar segons en el podi i anoten en seu primer caniquillu de la seva carrera.

En mida gran competien en Duc i la Mercè però no van aconseguir completar les pistes amb excel·lent.

201602 Canic Qumba201602 Canic StripEn grau II les pistes de mini i midi eren molt complexes, només la Carme va aconseguir completar el primer recorregut a zero amb la Striptease i va aconseguir acabar quarta. L’Estel i en Taboo van patir més i no van poder finalitzar aquests circuits.

En mida gran, en Juanjo i en Qumba van fer un doble excel·lent a la pista d’en Jordi, quedant classificat en quart lloc mentre que la Dana i en Dic van fer sense error l’agility però van penalitzar més en el jumping.

201602 Canic Sacha201602 Canic TacaPer acabar, en grau III en Paco i la Sacha i la Tina i en Wifi van fer un doble excel·lent cadascú aconseguint classificar-se en primer i segon lloc del podi final, arrodonint així dues jornades de competició que han estat un exit de participació, organització i bon rotllo.

Gràcies a tots per l’ajuda i fins la propera,

Text: Josep (Loki)
Fotos: Elisenda (Cuca)