La Gamma millor del cap de setmana

En Jordi i la GammaDissabte uns quants del club vam viatjar fins a Castelló per disfrutar d’un cap de setmana de bona companyia i diversió. El primer dia de competició ni la Nit (Montse) ni la Chula (Isma) van tenir gaire sort, eliminant-se en l’agility i penalitzant en el jumping. Pel que fa a la Gamma (Jordi), varem fer un agility sense penalitzacions però varem cometre un refús en el jumping, aconseguint un altre punt per equips.

Després de la competició ens vam reunir amb en César i la Gemma (Tina) i vam anar a sopar amb el club organitzador. Finalment vam acabar el dia “descansant” a l’hotel, que donava molt que desitjar.

Centrant-nos en el diumenge, tant la Nit com la Tina van cometre errades en els dos recorreguts. Pel que fa a la Gamma, va realitzar un agility sense penalitzar però en el jumping va fer un refús en el penúltim salt perquè la gossa ve veure un premi i es va despistar. Tot i això, van quedar en una segona posició del grau II absolut. Finalment, la Chula va realitzar un agility a 0, tot i que el temps estava apretat, i va rematar-lo amb un ràpid jumping que els va donar el segon doble cero per individual.

Cal dir que hi havia un trofeu especial al millor gos del cap de setmana i que en grau II se’l va endur la Gamma.

Finalment, cal destacar uns recorreguts complexos i, com sempre, la bona companyia que van aportar els acompanyants que ajuden a fer aquestes aventures força divertides.

 Jordi (Nit)

Els nostres representants a CastellóBon equip amb els guies