La Huesos s’emporta de carrer el grau I

201101_HuesosAquesta era la primera prova fora del club pels nostres participants recentment incorporats al mon de la competició i comptavem a més amb el debut d’en Jordi i en Samy que acaba de complir l’edat mínima per començar a competir.

La prova ha anat força bé. Els nostres representants en grau I han fet bons recorreguts bo i que, lògicament, la competició, especialment fora del club, fa que tot sigui molt més complicat. D’entre ells ha destacat en Cockie que ha fet un recorregut amb qualificacio d’excel·lent i que gairebé ho ha arrodonit amb un segon encara millor. La Kyra i en Sky han aconseguit completar els dos recorreguts sense eliminar-se i al final han quedat en quart i sisè lloc en la classificació conjunta de les dues mànegues.

En Jordi i la Gamma han completat el seu primer recorregut sense cap penalització amb el que han aconseguit passar al següent nivell de competició, acomplint així el seu objectiu per aquest cap de setmana.

Les grans triomfadores de la jornada han estat, sens dubte, la Jessica i la Huesos. Han completat els dos recorreguts sense cap penalització amb el que han guanyat la prova (fins i tot respecte als gossos d’altres categories). Veient la Huesos, un ratonero de Praga, molt més petita que els salts que ha de superar en la pista, per no parlar de la rampa o el salt de longitud, és evident el gran mèrit de la Jessica i de la pròpia gossa que han aconseguit amb molt de treball i dedicació, superar els condicionants físics. Tots al club ens alegrem molt del seu merescut triomf.

201101_Samy201101_Cokie3201101_Gamma