La Juli i la Cora ho han aconseguit

Diumenge vam anar a competir a Caldes de Monbui. Feia un dia molt assoleiat i va fer molta calor!! Així ho vam patir la Cora i la Juli, en Hippy i la Mercè, en Qumba i en Juanjo i en Dic, en Duc i jo mateixa.

201604 Valles QumbaQuan ja estàvem a punt de començar ens van canviar l’ordre de sortida a l’últim moment, fent que el Dic sortís primer. Això va fer que sortíssim una mica descol·locats i despistats, de tal manera que en Dic va sortir amb el collar posat i, per tant, al primer salt ja ens van eliminar. Quin cap!!! Les segones en sortir ja estaven més preparades, la Juli i la Cora que van fer molt bona pista, acabant-la a 0. El següent va ser en Hippy que no va tenir massa sort i es va eliminar en entrar per la boca equivocada del túnel. Després van sortir en Qumba i en Juanjo que va fer la pista perfecta sense cap penalització. El darrer va ser en Duc, que (per variar) va haver d’anar a veure si trobava al seu amo amb el que va perdre un temps molt valuós i va fer un refús en l’entrada del slalom.

La pista de jumping que va proposar el jutge tenia un temps molt justet pel meu gust, era molt ràpida i curteta. El primer en sortir va ser en Hippy que va fer molt bona pista, fent només una falta per tirar un pal. Després va sortir en Dic, no va sortir del tot centrat i va ser eliminat per passar-se del temps màxim. En Duc ho va fer millor fent la pista sense cap errada, però penalitzant una mica per
temps, es que feia massa calor per córrer més! La Cora i en Qumba van fer unes pistes molt ràpides i perfectes, emportant-se
en la prova un doble 0 cadascún. Amb aquest doble zero la Juli i la Cora han aconseguit classificar-se pel Campionat d’Espanya individual i en Juanjo i en Qumba van acabar en cinquè lloc en la classificació final de la jornada. Molt bé!!