La Lola triomfa a Vilallonga

201607 Vilallonga Lola201607 Vilallonga Podi LolaA en Secun li va costar una mica decidir-se a debutar en la prova de Vilallonga de Ter. Pensava que encara no estava prou preparat però, pel que s’ha vist, sembla que si que tenia prou nivell. Va fer el seu primer recorregut sense cap falta, un zero a la primera! i en el segon només va penalitzar a la baixada de la rampa, segons va dir-nos, per no refiar-se de la gossa.

En grau I també van fer una pista en Josep i en Loki on en Loki s’ho va passar d’allò més bé i en Josep va reafirmar que ha d’anticipar-se més en la conducció i que encara tenen molt a fer per ser un equip presentable.

201607 Vilallonga Loki201607 Vilallonga TacaEn grau II mini no varem tenir gaires resultats. Debutava en Fernando conduint a la Taca, una gossa rapidíssima i molt exigent que fins ara portava la seva dona competint en grau III. Encara que en Fernando te experiència i ell va ser inicialment el guia de la Taca , aquesta no és una gossa gens fàcil de portar i els caldran uns quants entrenaments i competicions per anar-se coordinant.

201607 Vilallonga Ela201607 Vilallonga StripLa Neus i l’Ela van fer un agility sense errors però van tenir una penalització de quatre centèssimes de segon. Després, en el jumping, quan estaven a pocs salts del final i anaven a zero, la Neus va entrebancar-se i va caure, fent-se mal al braç (res seriòs ni que va acabar anant a urgències) però ja no van puntuar.

En midi la Carme i la Striptease van tenir un punt de desconcentració que les va fer eliminar pel que van poder aprofitar a reforçar el treball de les zones que darrerament no era tan sòlid. En el jumping van fer una pista molt bona però, per la velocitat, la Striptease va saltar-se una porta del slalom i va haver de repetir-lo.

201607 Vilallonga Merce201607 Vilallonga DanaEn grau II en mida gran competien la Mercè, la Maria i la Juli. La Mercè amb en Dic va fer dues pistes d’excel·lent, una zero i l’altra amb una falta i amb en Duc va fer l’agility amb una falta i però va eliminar-se al jumping. Amb tots dos gossos, però, va superar el temps fixat per fer la pista.

La Maria amb la Dana també va fer una pista a zero i una amb una falta. Al final en Dic i la Dana van quedar seguits: en vuitè i novè lloc de la classificació general.

201607 Vilallonga Cora201607 Vilallonga Podi CoraLa Juli i la Cora van fer dues pistes impecables amb un jumping especialment ràpid el que els va portar al segon lloc en el calaix final i a sumar un doble zero.

201607 Vilallonga Drac201607 Vilallonga Podi DracEn grau III els nostres representants eren l’Elisenda i en Drac. Com acostumen a fer -ni que havíen tingut una petita baixada temporal, van completar les dues pistes a zero i amb bon temps pel que van acabar dins el podi en aquesta categoria.