La Maria fa podi a Can Roja

201604 CanRoja Podi DanaAquest diumenge la prova de primera divisió de la Federació Catalana es disputava al club Can Roja a Sentmenat.

El jutge ha plantejat un recorregut força complicat que ha posat a prova les capacitats de conducció dels nostres esforçats companys que havien d’anar evitant salts que no tocaven molt a prop de la seva trajectòria i encadenant amb precisió unes sequències força exigents. Només completar les pistes ja era un exit!

201604 CanRoja ElaEls nostres representants ho han força bé: la Neus i l’Ela han guanyat la mànega d’agility però en el jumping han caigut en un punt on al cridar -la la gossa se n’ha anat una mica més del compte i ha acabat fer un salt al revés del previst.

En Juanjo i en Qumba també han caigut a la primera mànega però han aconseguit completar la segona ni que fos a costa d’alguns pals que han caigut pel forçat de la conducció. 

La Maria i la Dana, en canvi, gràcies a la seva seguretat, han pogut finalitzar les dues pistes sense cap error. Aquest cop el temps  no era crític ja que els gossos més ràpids no havíen aconseguit completar la pista a zero i, per tant, no determinaven el temps per la resta de competidors. Gràcies a aquestes dues pistes la Maria ha pujat al segon lloc del calaix, sumant així algins punts addicionals pel l’equip que en aquesta jornada apuntava a una participació poc lluïda.

201604 CanRoja Qumba201604 CanRoja Dana

Pel que fa a la prova d’iniciació, disputada dissabe a la tarda, en Loki va tornar a fer de les seves, mirant de passar-se el balancí i també la passarel·la pel costat fins que va comprovar que no hi tenia alternativa.  Quelcom ben diferent del que fa al club.

Ara bé, en Josep ja està fent anàlisi de consciència per veure com s’ho han de fet per canviar aquest patró, deixem-los una mica de temps.