La Mel fa podi en grau I

201611 Comtal Podi MelAquest cap de setmana èrem pocs els que competiem al Ciutat Comtal ja que la major part de la flota estava a la Fira Dogs & Family, al fòrum, o al Seminari dels nostres companys de Lleida, el Club d’Agility La Daga.

En grau I la Mel ha fet dues bones pistes, ni que ha hagut de repetir l’eslàlom. Bo i això, sobre un total de 18 gossos, ha estat tercera a la primera mànega i segona a l’altra acabant en segon lloc al podi final. Bona feia de l’Ezequiel que ha acabat la jornada amb bones sensacions.

201611 Comtal MorganEn grau II, dissabte només hi havia en Morgan i va completar els recorreguts molt bé: a l’agility va tocar totes les zones però va eliminar-se fent un salt que no tocava i al jumping va tirar un pal.

L’endemà, ja acompanyats per en Dic i en Duc, també va fer un molt bon agility però va tornar a fer un obstacle de més, Després, malauradament, al jumping va caure d’esquena fent un rere. A part de l’ensurt, l’Elisenda va marxar molt contenta ja que era el primer cap de setmana en un mes en que havien tocat totes els zones de contacte sense haver de corregir-les.

Diumenge en Dic venia a veure si tenia sort en un dels terrenys amb menys olors que hi ha: la gespa artificial. Ara bé, si algú pot trobar la única brossa de la pista aquest és precisament en Dic. Va fer l’agility força bé, amb falta a la baixada de la passarel·la (una novetat en ell!) i es va despitar en el punt on va trobar la brossa. Desprès van continuar bé però ja havien penalitzat en temps.En el Jumping, tampoc van tenir sort, ell ja no estava tant centrat i a sobre el pas d’una ambulància el va deixar “tieso” uns segons.

En Duc va fer bé tant l’agility com el jumping però no és tant ràpid com el seu germà i va penalitzar per temps.