La Mel i en Drac guanyen a casa

Un altre cop prova al Cànic?  Dons si, tenim ganes de treballar i aquest cop de valent: 180 participants es diuen aviat però son unes quantes horetes de feina i cal molta gent col·laborant perque tot surti bé.

201903 Canic Podi Drac201903 Canic Podi MelAquesta vegada varem començar per iniciació on nosaltres no teníem cap representant. Va seguir la categoria més gran: Segona Divisíó, on si teníem uns quants membres. En aquesta divisió cal destacar les actuacions d’en Fran amb en Fox que va quedar tercer en el podi i de l’Ezequiel amb la Mel que vàren guanyar la prova sobre unes pistes molt ràpides i tècniques.

Una miqueta mes tard vàrem començar amb la prova de primera divisió. La Sioux va quedar segona amb dues refusades a l’agility sobre unes pistes rapides i complicades però molt maques. La resta dels participants també ho varen fer molt bé però sense resultats.

Per fi, ja ben entrada la tarda, la darrera categoria: DH. El Jumping a mi personalment em va costar una mica de memoritzar però al final tots els participants de mini varem poder acabar sense faltes. No podem dir el mateix de les altres categories: en midi només dos gossos, un d’ells en Drac, i en L només la Cora ho van aconseguir. La prova es va arrodonir amb una mànega d’agility una mica complicada, després de la qual, finalment, vàrem fer podi l’Elisenda amb en Drac i la Neus amb l’Ela.

Vàrem tancar un llarg dia amb la sensació d’una feina bén feta i molt agraïts per tota la col·laboració de la gent del Cànic. Ens veiem a la propera!

201903 Canic Fox201903 Canic Mel201903 Canic Sioux201903 Canic Ela