La Mela i la O’Neil repeteixen podi en iniciació

202103 Valles Podi Ini Mela202103 Valles Podi Ini ONeilSegona setmana consecutiva d’emoció a Caldes de Montbui amb motiu de la VIII prova de la Federació Catalana desprès de tants mesos aturats.

Aquest diumenge, a les 9 del matí, es va iniciar la jornada a les instal·lacions del Vallès Club Caní de Caldes de Montbui, organitzada pel Club Agility Seven. Moltes ganes de continuar aprenent i de fer-ho bé per seguir avançant!!

Com a representants del Cànic a la categoria mini vam ser la Janina amb la Mel i el David amb la Mela, la Carme amb la O’Neil en categoria midi i el Marc amb la Mia en estàndard.

 D519299

Just començar les primeres pistes també va començar a ploure un mica cosa que va durar tot el matí, de manera que vam tenir una jornada un pèl remullada.

En el jumping, la Mia amb el Marc van ser els primers en sortir i es va notar que tenien moltes ganes de fer-ho bé amb la máxima motivació i concentració. El resultat, primera pista a cero pel Marc i la Mia ben merescuda i treballada.

La O’Neil va tornar a mostrar una gran compenetració amb la Carme i progressen molt bé amb una pista amb una sola falta.

La Janina amb la Mel, que van venir molt ben acompanyades, van completar el jumping amb alguna penalització però ja deixava entre veure una mica el que vindria a continuació.

Per la seva banda, la Mela amb el David també van realitzar la seva pista molt concentrats i van concloure el jumping amb un altre bon cero.

202103 Valles Mela 6202103 Valles Mia 4En l’agility, la Mia va anar a per totes i va estar a punt de clavar una magnífica pista nomès privada per la descalificació causada per una badada al passar per la roda a l’inrevès. Estem convençuts que l’acumulació d’experiència i confiança donarà els seus fruits per que de qualitat i esforç no n’hi manca!

La O’Neil per la seva banda va defensar molt bé la seva pista però es va eliminar degut a que es va obrir un pèl massa a la sortida d’un túnel i va fer un salt que no tocava.

202103 Valles Mel 3 D519433Amb la Mel es va fer realitat un costum que malauradament la descalifica sistemàticament. Ella és una gossa que s’estima molt als seus i així ens ho va fer saber a mitja pista quan es va oblidar de tot i va anar a buscar a la seva familia fora de la pista. Mel, t’estimem i sabem que ens estimes però a la pista… concentració!! Per últim, tot i que la Mela també va badar amb una entrada en fals al eslàlom i va penalitzar l’agility amb un refús, va acabar amb bones sensacions i adquirint experiència per seguir millorant.

Resultat final: la O’Neil i la Mela van repetir podi amb una tercera posició en categoria midi i segona posició en categoria mini, respectivament. A més, cal destacar la quarta plaça tant de la Mel com de la Mia en les respectives categories mini i estàndard. Bon treball i molt bon matí de diumenge per gaudir de nou amb els nostres millors amics.