La Mia guanya la prova de DH del Seven

Podi PatumPodi miaSisena prova de la lliga catalana organitzada pel club Seven a las instal·lacions del  Vallès. En DH participaven en intermedi la MIA, en mini PATUM. LOKI i THAI en midi NUGGET.

El jumping, era un recorregut amb un inici una mica complicat on tenies que controlar bastant el gos. Després un eslàlom amb una entrada també força allunyada de la sortida del túnel on hi havia un salt pel mig que la feia encara una mica mes complicada. El final del recorregut era un túnel seguit de 3 salts amb el que calia o bé una bona ordre de segueix o bé cames per córrer.

202212_Valles_Thai

En aquesta primera manega la MIA anava perfecta fins el tram final on, en un gir abans de encarar la recta final, va fer una refusada que li va costar quedar tercera de la mànega.

Pel que fa als mini en LOKI va fer una pista super ràpida aconseguint el millor temps bo i una petita refusada que li va costar penalitzar i quedar segon. La PATUM amb 2 refusades va acabar la pista força bé dirigida com ens te acostumats la Neus amb una més que bona distancia que molts voldríem. La THAI, sempre molt efectiva en el seu recorregut, va ser la única que va acabar la pista a 0 però va penalitzar per temps.

En mitjans, la NUGGET anava molt be fins al final de l’eslàlom on va decidir sortir pel costat contrari a on continuava el recorregut i això va fer que s’eliminés.

El recorregut d’agility que ens va plantejar el jutge va ser força fluid. Potser el punt mes complicat era un enrere després de la passarel·la on o tenies una bona ordre de passa o, si et passaves de còrrer i apressaves molt el gos en la passarel·la per poder arribar al salt podíes tenir problemes amb la baixada de la passarel·la. Això li va passar a la MIA, que va volar literalment des de la mitat de la baixada de la passarel·la. Això li va costar una falta però va acabar el recorregut perfecte, quedant primera en l´agility i també sobre la suma del jumping i agility.

202212_Valles_Nugget202212_Valles_Patum

En categoria midi la NUGGET portava una pista perfecta, ràpida amb una conducció excel·lent de la Mercè però, quan  tots estàvem a punt de celebrar-ho, al darrer salt que era recte, la NUGGET va fer el mes difícil: fer-lo per darrera. Amb això va quedar eliminada però amb una gran pista.

En categoria mini van quedar eliminats tan la THAI com en LOKI. La PATUM va fer una bona pista només amb una refusada i això els va permetre quedar terceres a la prova i sumar un bon grapat de punts.