La Mia ho guanya tot

Tenim uns dies de festa, que fer-ne? Doncs el que més ens agrada: agility! Així que cap al Vallès, amb l’objectiu de pasar-ho molt be i si aconseguim algun punt, doncs millor.

202212_Valles_Podi_MiaDimarts tant l’agility com el jumping de grau 3 tenien moltes trampetes i, per tant, hi ha hagut molts eliminats. En l’agility la única  supervivent del club va ser la Nugget que va aconseguir fer un zero a pesar que ens va fer patir una mica a l’entrada del slalom. Del jumping només en va sortir viva la Patum, amb una pista a zero però sense la velocitat requerida pel punt que li manca.

202212_Valles_MiaDimecres vàrem començar amb l’agility. La Mia es va marcar una super pistassa, amb un punt de velocitat i acabant primer de la seva categoria. En Loki es va eliminar per anar a un túnel molt maco que tenia a davant i que, evidentment, no tocava fer. La Patum no va sortir ja que la Neus es reservava pel jumping.

Al jumping la Patum va fer una bona pista però amb un refus, ja que la Neus tenia presa i ella volia seguir-la. En Loki va sortir en modus llibertari, la pista que va muntar el jutge no li agradava gens i en va fer una versió millorada ja des del segon obstacle.Ens quedava la Mia, l’esperança del Cànic, que va sortir amb molta força i va acabar fent una pista molt ràpida, quedant primera en les categories L i XL.

Dijous, darrer dia de competició, hi havia pronòstic de pluges per tot el dia. Va anar aguantant fins que ens va tocar al grau 3, per sort era una pluja que es podia suportar.

Amb la Patum vàrem fer un agility amb molta distància i molta velocitat però el jumping encara se’ns resisteix. En Loki va decidir, ja al segon obstacle, passar-se pel costat el balancí. En Josep, lògicament, es va enfadar molt i el va fer tornar a començar la pista. després d’alguns senyals de calma sembla que en Loki va entendre que ja n’hi havia prou de fer tonteries i va fer una molt bona pista.

202212_Valles_NuggetZ63 4933

La Nugget està que es surt i va quedar tercera a la classificació general amb dos punts de velocitat. La O’Neil va fer un agility molt ràpid també amb velocitat pero a l’hora del jumping va decidir que aquella pista no li agradava.

La Mia que va correr gaire l’agility perquè en Marc tenia una mica de por a les relliscades per la pluja. Si arriba a còrrer no se que hagués passat perquè ha fet un doble punt de velocitat, quedant primer de la classificació de la categoria gran.

En resum uns dies intensos d’agility amb molt bona companyia, una mica de pluja i fred pero contents. I en res, un altre cop cap al Vallès