La Molly i en Drac van fer podi al Cànic

Lluïsa i ElisendaDiumenge passat, l’endemà de la prova de Carnestoltes, vàrem organitzar una prova de la RSCE al club on vàrem poder competir amb el format habitual enlloc d’amb vestimentes inversemblants.

La Molly JBB3207En grau 1 hem de destacar que la Lluïsa i Molly, que porten molt temps treballant, van aconseguir el seu primer zero en competició el que les va portar al segon lloc del podi. En Toni va fer una pista excel·lent amb en Max gairebé aconseguint també el seu primer zero. Aquest equip cada cop està més compenetrat. Els altres representants en grau 1 van ser en David i la Winter que van dedicar-se a consolidar les zones de contacte i en Fran que va tenir alguns problemes amb l’eslàlom i les zones.

 JBB3539 JBB3451En el cas del grau 2 i mida gran la millor actuació del Cànic va ser la d’en Secun que, amb la Lola, va superar de forma impecable un jumping força complicat on a més va endur-se el primer lloc de la mànega. Molt bé pel Secun! Qui també va fer una gran actuació va ser en Victor que fer una pistassa d’agility amb en Bruc. Aquest gos, quan es centra, és una màquina. Els que no estàven gaire encertats o van decidir que calia consolidar més els trams van ser en Morgan i la Vipper però no patiu, tant l’Elisenda com en Jordi son guies experts i, quan cal, saben estar perfectament al seu lloc.

Pel que fa als mitjans, aqui si, l’Elisenda es va marcar un doble excel·lent amb en Drac que la va fer pujar al segon lloc del podi. Pel que fa a la Carme i la Striptease es van lluir amb un jumping molt ràpid i a zero gràcies al que va guanyar la mànega del jumping. Pel que fa a resta de participants: la Mònica i en Jake van aconseguir acabar l’agility que no és poc mentre que en Josep i en Loki van eliminar-se a les dues mànegues, això si, treballant les seqüències i obstàcles que no sortien.

Al final va ser una prova força àgil i entretinguda. En un parell de setmanes en tindrem una altra. Fins llavors!