La Nena, la Kira i la Tasmània debuten a Tàrrega

Iniciació

202209_Tarrega_Nena Dissabte 24 començava la temporada de la Federacio Catalana d’agility a Tàrrega 

Vàrem començar per iniciació on va debutar l Aixa amb la Nena en  estàndar, l’Estel amb la Tas a midi i la Mònica amb la Kira a toy.

Es va començar per la pista A (amb balancí i passarel·la). En estàndard l’Aixa i la Nena vanfer una pista ràpida amb dues faltes: la baixada de la passarela·la i el darrer pal .

En toy la Mónica i la Kira van fer una pista rápida pero es van trobar un senyor castell al mig que no calia fer i es van eliminar.es el torn

En el torn dels midi, l’Estel i la Tasmanian var repitir la mateixa sequència que la Mónica i la Kira amb el que també es van eliminar. ,

Va seguir la pista B: amb eslàlom i rampa.

Aquí l·Aixa i la Nena van fer una falta al l’eslàlom i després un refus al deixarse un salt i haver de rectificar per tal de fer-lo.

En Toy la Kira, bo i el petita que és, va saltar a la rampa i no va tocar la zona de baixada amb el que va acabar amb una falta.

En midi l’Estel i la Tasmanian es van eliminar per deixar-se un salt pero van fer una molt bona pista on. tot que l’Estel deia que no els sortiria l’eslàlom, el van fer molt bé i a la primera.

202209_Tarrega_KIra202209_Tarrega_Tasmania

Primera divisió

202209_Tarrega_LlunaL’endemà, en un día en que tant et pelaves de fred com et frexies de calor, tancaven la jornada els competidors de primera divisió.

En aquesta categoria debutava en mini el senyor Robert amb la Lluna i van fer un refús en un salt i falta a la passarel·la.

En mini la Carme i la O’Neil varen fer un refús al aturar-se a ensumar per terra premis que algú havia perdut per la pista i una falta a la passarel·la.

La Mónica amb el Jake es van eliminar després de NO FER CAP ZONA BÉ amb tal emprenyament de la Mónica amb en Jake que ja no va recordar com continuava la pista.

La Stiptease amb la Carme va ver una falta i un refus i en estàndard l’Ezequiel va fer una falta a la passarel·la amb la Mel.

La pista de jumping va tornar a començar pels mini on en Robert i la Lluna van fer dos refusos.

En midi en Jake va fer un refús quan la Mònica no va arribar a marcar-li bé un salt.

La Carme es va eliminar amb l’O’Neil quan va abandonar la pista ensumant per terra al trobar.se premis i després va acabar amb només un refús amb la Striptease.

Finalment l’Ezequiel I la Mel va fer un molt bon recorregut a zero.

Aquest cop al final ningú va fer cap podi.

202209_Tarrega_Jake202209_Tarrega_Mel

202209_Tarrega_ONeil202209_Tarrega_Striptease