La Neus i l’Ela triomfen a Girona

201602 Girona Podi ElaAquest cap de setmana, una mica espantats per la previsió meteorològica però molt animats, varem anar tots cap a Girona a passar una miqueta de fred i potser també mullar-nos.

Iniciació

Varem començar per iniciació on corria nomes en Josep amb en Loki, un equip molt nou. Varen començar per un jumping molt assequible on el Loki no va tenir cap problema fent una pista molt ràpida a zero i guanyant la mànega. Desprès hi havia un agility una mica més complicadet on calia estar una miqueta mes pendents de no despistar-se. Aquest cop, però, en Loki no estava gaire motivat en fer aquest agility però en Josep li va deixat clar que s’havia de fer.

Primera divisió

201602 Girona Neus ElaDesprès de passar el torn de segona divisió ens va tocar als de primera divisió. Eren gairebé les dues tocades quan varem començar amb el jumping, una pista molt ràpida i amb punts de control. Vàren començar pels petits on la Neus i l’Ela varen fer una pista molt ràpida fent el primer lloc de la manega. Van seguir els grans on van sortir la Maria amb la Dana que també varen fer un recorregut a 0 i molt ràpida i desprès en Juanjo amb en Qumba que var fer una pista molt ràpida però va tirar un pal i es va obrir la roda. Tots, però, molt contents amb els resultats.

La manega d’agility tenia algun punt similar al jumping: una pista també molt ràpida on havies de controlar bé el gos en alguns punts. Van tornar a començar els petits i L’Ela i la Neus van sortir totes dues molt concentrades. L’Ela va anar molt ràpida, fent una pista molt bona i aconseguint un altre cop quedar primera de la mànega i, com a resultat, també primera de la prova. Super contenta amb l’evolució de l’Ela. La prova va seguir amb l’estàndard on la Maria i la Dana van començar molt be i la Dana anava molt rapideta, tant ràpida que, cosa que no passa mai, es va passar una porta del slalom. Això va desconcentrar a la Maria i va provocar que es quedes mal situada al salt següent i provocant que quedés eliminada. El darrer en sortir va ser en Juanjo que, amb en Qumba, va fer una mànega d’agility espectacular.

201602 Girona Qumba201602 Girona DanaAl final no varem passar tant de fred com pensàvem i no ens vàrem mullar gaire.

Ara toca esperar la següent prova de la Federació Catalana d’agility que serà d’aqui a dues setmanes també a Girona.