La Nugget a grau 2

202105 Connecting podi G1Grau 1

Dissabte al migdia, puntualment a les 12,30 s’iniciava la prova de Grau I de la RSCE a les noves instal·lacions del Connecting Dogs. Potser per l’hora, perquè Girona està molt “lluny” o per qualsevol altre motiu que ens és desconegut, però érem molt poquets participants.

La jutgessa Melanie Thebault de França ens ha posat unes pistes fluides amb algunes seqüències  molt ràpides però amb algun punt que altre on s’havia de demostrar una certa habilitat per completar-les amb èxit.

Allà estàvem per menjar-nos el mon la Nugget amb la Mercè i l’O’Neil amb la Carme, totes dues “novatilles” i de la categoria midi. Hem començat amb el jumping on hi havia una entrada de l’eslàlom que apuntava una petita massacre entre els participants. I no hem defraudat! Totes dues hi hem caigut però per compensar la resta de pista l’hem salvat amb nota.

L’agility semblava més senzill però les zones sempre afegeixen un valor especial. La Nugget ha sortit motivadíssima i ha fet una pista espectacular a 0 i amb molt bon temps. L’O’Neil no ha volgut ser menys que la seva colega i també ha acabat a 0.

Resum del Grau 1 categoria midi, l’O’Neil primera i la Nugget segona però ja amb passaport per a Grau 2. A continuar treballant!

Grau 2

Podi per a tots!

A Grau 2 teníem un representant per categoria: Fox & Fran en mini, Striptease & Carme en midi i Sioux & Juanjo en estàndard. Érem pocs però escollits, que tenim una autoestima molt alta!!.

Hem començat amb l’Agility. El Fox ha sortit a per totes, no hi havia pal, zona, túnel que el pugues aturar. Un cec del Fran davant de la baixada de la passarel·la ha tret la respiració a tots els allà presents però ni el Fran ni el Fox s’han immutat i no han baixat el ritme. L’Striptease ha sortit a pista amb prou empenta com per acabar a 0 i amb bon temps. La Sioux, finalment, tot i  alguna falteta també ha aconseguit acabar en els primers llocs de la classificació.

El jumping ho ha acabat de decidir tot. La Sioux ha fet una pista impecable a 0, el Fox ha fet una pista rapidíssima, tot i rodejar un salt abans d’encarar-lo, un nou sistema per agafar velocitat? Llàstima que la jutgessa no ho ha vist així. Il’Striptease, una mica més despistada, també ha perdut temps rodejant el mateix salt que el Fox però ha pogut completar la resta sense problemes.

Resum del Grau II: Fox, segon en categoria mini, Striptease primera en categoria midi i Sioux segona en categoria estàndard. Érem o no érem pocs però escollits?

Enhorabona a tots!!

202105 Connecting podi G2S202105 Connecting podi G2S202105 Connecting podi G2L