La Nugget puja a grau 3

NuggetQuimeraI després de 3 dies seguits de competició, anem a pel quart i últim. A G2 estaven Quimera i Nugget que portaven competint tots els dies, elles ho portaven molt be això de saltar dia rere dia, però les seves guies sembla que no tant. També ens acompanyaven Lluna i Brisa, els guies de les quals van ser més llestos i van descansar algun dia entre competició i competició.

L’agility que ens van plantejar tenia moltes coses, be, totes les que es pot posar a una pista: molta exigència física en un llarg recorregut, discriminacions, distància i independència, tot un repte!

Robert i Lluna van ser els primers en sortir, es notava que tots dos estaven descansats. Van córrer molt, fent una magnífica pista a 0 amb punt d’ascens. Quimera i Eli van ser els següents. Eli no tenia clar si arribaria a tots arreu però ho va aconseguir. A uns llocs va arribar be, en altres no tant be, però va aconseguir salvar tota la pista, amb unes zones de llibre i a una gran velocitat , acabant la pista a 0 amb punt d’ascens.

Nugget i Mercè estaven cansades, be, més la Mercè que la Nugget aixi que després d’una recta de dos túnels infernals on la guia no arribava ni en somnis Nugget va decidir per ella mateixa quin era el següent obstacle, i òbviament no va decidir be i eliminat cap a la butxaca. Eugenia i Brisa eren les representants de mida gran, tant Brisa com Eugenia van començar molt be, Eugenia arribava a marcar i Brisa anava molt ràpida, fent una bona entrada d’eslàlom que era molt difícil però malauradament poc després va fer un salt per on no tocava i es van eliminar, la resta de la pista van anar molt compenetrades i a molt bon ritme.

El jumping, després de veure l’agility, semblava fins i tot fàcil però per una raó o per un altre va costar tenir una pista neta. Lluna i Robert van començar molt be, però una falta i una refusada per una mala col·locació del guia els van fer penalitzar. Quimera va sortir com si el mon s’anés a acabar, com anava!! Però en un salt agafat al biaix va fer caure un pal acabant la pista amb una falta però amb el millor temps.

Nugget estava ja una mica cansada, amb gana que era l’hora de dinar i no gaire concentrada, així i tot va anar fent tota la pista seguint les indicacions de la Mercè i acabant a 0 amb punt d’ascens. I Brisa, aquesta gosseta que va millorant dia a dia i agafant molt bona velocitat, va fer una gran pista tant sols deslluïda per una refusada.

En acabar la competició tant Quimera com Nugget van aconseguir un digne tercer lloc al podi cadascuna, un bon comiat per Nugget ja que aquestes han estat les seves ultimes pistes a G2 doncs a la propera ja la veureu per G3.