La Nugget puja a primera divisió

I després d’un any i mig el Neo Reus torna a organitzar una prova de FCAG. D519569

A segona divisió som pocs, tant sols 2 participants (en breu en serem molts més), però ara per ara tant sols érem en Joan Carles amb la Cloe i la Mercè amb la Nugget.

 D519535Els primers en fer la pista van ser els petits, i en aquest cas la Nugget era la petitona de 2D. Tant sols sortir a l’agility la Nugget estava ben preparada, atenta i amb ganes, així que Nugget va sortir amb empenta, fent una bona rampa, però una mala entrada a la passarel·la va fer que se la saltés al final, bona entrada d’eslàlom i un balancí dubtós, on no va frenar doncs a la Nugget li va pesar el culet. Això va fer que la Mercè li tornés a repetir el balancí, acabant així eliminades de la mànega.

La Cloe va sortir a tope, però la pujada complicada a la passarel·la també va fer que fallés la zona, i poc després també se’ls va complicar l’entrada a l’eslàlom, acabant la pista amb una falta i una refusada.

El jumping era ben divertit, i Nugget va sortir ben animada, i poc a poc s’animava més fent poc cas a la seva guia. Així i tot van aconseguir fer un jumping a 0, un zero que els hi mancava per pujar a 1D!.

La Cloe també va sortir amb moltes ganes, però una errada a l’eslàlom i una mica massa d’excitació la va fer errar en els propers obstacles quedant eliminada de la mànega.

Aixi doncs, Nugget deixa al seu company de competicions per anar-se’n amb els grans a 1D, però sap que a la propera , la Cloe estarà molt ben acompanyada amb altres companys que venen forts de iniciació!!! Esperem trobar-nos ben aviat a la Cloe a 1D !!