La Patum i la Neus ja son a grau II

 D521876Comença l’abril i, un cop més, ens n’hem anat cap al Vallés per la prova RSCE que organitzava aquest club dissabte (i després diumenge una de FCAG, aquesta gent no para).

En la competició de grau I els únics representants del club eren la Neus i la Patum. És un equip que fa ben poc que ha debutat i que està fent pistes força regulars ni que amb els punts d’inseguretat normals en un equip nou.

Com a primer recorregut vàrem tenir un jumping obert on només la roda obligava a un ajust de la trajectòria del gos. Després de superar-ho amb una mica de treball la pista seguia fàcil però, al cap d’un parell d’obstacles, la Neus va adonar-se que no quelcom no estava anant bé: la Patum estava fent-lo malament ja que estava passant per damunt dels suports. Va reiniciar-lo i va tornar a passar el mateix, fins i tot un tercer cop fins que va aconseguir superar-lo i acabar la pista.

En l’agility, en canvi, no va tenir cap problema amb el recorregut i va acabar a zero un recorregut amb un nivell d’exigència ajustat al grau.

 D521816Amb aquest agility la Neus completava, en quatre proves, els dos agility i dos jumping que li calien per pujar a grau II amb el que ja accedir a aquest nivell superior.

Enhorabona a totes dues!