La Patum i la Quimera puntuen en grau 3

202301_Valles_Patum202301_Valles_QuimeraAquest dissabte 7 de gener era la primera prova de Canina de l’any i representant al Canic teníem en Loki, la Quimera i la Patum. 

L’Eduard Bonet, el jutge, va començar amb una agility molt bonic, on tots se’n van sortir prou bé tot i que amb resultats diferents.

La gran Patum, sempre fiable, va fer la pista a zero amb una entrada d’eslàlom molt polida i bones zones. La Quimera es va eliminar per anar massa embalada en un punt on calia girar i en Loki va tirar el primer pal, però després ho va fer molt bonic.

Al jumping es van trobar amb una pista a base de girs que demanava marcar bé i a temps.

La Patum i la Neus van tornar a aconseguir el zero, de nou amb una entrada d’eslàlom amb una gran independència i aconseguint ser les segones al podi dels petits. Un bon inici d’any amb un doble zero. Aquest equip ha de pensar seriosament en les selectives.

La Quimera i l’Elisenda no es van entendre en un punt però, a diferència del que és habitual, en lloc d’eliminar-se ho van salvar marcant el millor temps de la mànega i enduent-se el primer punt per aquest equip en el seu debut a Grau 3.

En Loki i en Josep, sempre creatius, van eliminar-se dos cops a la mateixa pista, fent una versió que els agradava més del circuit.

Un vespre molt fred a casa dels companys del Vallès on tothom s’endú deures! Fins a la pròxima!