La Patum promociona a grau III

PatumA ple solet, cap a les 4 de la tarda, començava la prova de RSCE grau 2 al club L’Almozara Can Bosc, però la vàrem acabar quan ja el sol havia marxat fent bona la dita de la setmana dels barbuts en quant al fred. Però ni fred ni calor pot aturar els incondicionals de grau 2 del Cànic: Cristina&Boira en categoria XS, Ela&Patum en S, Mercè&Nugget, Loki&Josep i Carme&O’Neil en M, Juanjo&Sioux i Marc&Mia en L i finalment Secun&Lola en XL. Tota una bona representació disposada a fer mal.

El jutge, en Jesús Fernández Crespo, però, no ens ho va posar fàcil en cap de les dues pistes, jumping i agility, que ens va posar. Molt maques, fluides, ràpides, però o tenies distancia o bones cames o els déus de cara per poder anar superant tots els reptes que s’anaven presentant.

La primera en demostrar que no hi ha reptes impossibles va ser la Cristina amb la petita Boira que va aconseguir acabar les dues mànegues a 0 i amb punts de velocitat, afegint-hi una mica d’emoció amb relliscada inclosa a l’agility.

202201 CanBosc MiaEn categoria mini, la Patum va fer una sortida espectacular en el jumping, sense esperar a la seva guia que ja li anava dient que al final de tota aquella recta hi havia un salt que s’havia de fer pel darrera… massa tard… però així anem escalfant per a l’agility. En aquest, la Patum va anar salvant tots els entrebancs, ben aconsellada per la Neus i el va poder acabar a 0 amb PA.

A la categoria midi, l’O’Neil va anar fent el jumping més centrada que en ocasions anterior però aquesta vegada va ser la seva guia la que es va descentrar davant d’un salt en què va deixar que l’O’Neil decidís i ella va decidir eliminar-se. A l’agility es va treure l’espineta i va poder acabar-la sense fer invents.

202201 CanBosc NuggetLa Nugget, en el jumping, va sortir molt centrada i disposada a seguir fidelment les instruccions de la seva guia. I bé que les va seguir, fins i tot quan la Mercè li va indicar un salt en direcció contrària a la que tocava. En l’agility, la Nugget amb més iniciativa de la que tocava, va decidir fer unes seqüències més complicades que les que havia posat el jutge. Llàstima que el jutge no va valorar l’esforç de la Nugget i es va endur cap a casa un eliminat.

El Loki, va completar el seu jumping amb algun que altre ensurt en les trampes de la pista però en l’agility, després de fer una passarel·la i balancí espectaculars, va decidir saltar la zona de la rampa i en Josep, que no n’hi deixa passar ni una, va decidir eliminar-se i repetir la zona per treballar-la bé.

La Mia va sortir molt centrada però en el jumping un refús en un salt va fer decidir al Marc a repetir la seqüència i refer l’errada. També es va treure l’espineta en l’agility, acabant-lo a manera impecable només amb una falta a la passarel·la.

La Sioux va ser la sorpresa (encara que no tant, ja que últimament va de sobrada) ja que va fer fácil tot el que semblava difícil i va completar les dues pistes a 0 i amb PV i PA, acabant en segon lloc de la categoria L.

Finalment, la Lola, amb el més grans, va començar el jumping, com ja ha fet altres vegades, ensumant per la pista. Ara bé, al tercer salt ja va donar el vistiplau al terreny i es va endollar fins a acabar-la a 0 amb PV. En l’agility no va tenir sort i va caure en una de les trampes de la pista, però com va ser un mal general, al final va acabar també en segon lloc de la categoria XL.