La Patum s’estrena amb zero i podi

202103 Canicaldes Patum PodiAquest darrer diumenge hem decidit, mig en broma mig en serio, debutar amb la Patum. Bàsicament voliem tocar una pista diferent i en un entorn molt diferent del club.

202103 Canicaldes Patum

Després, però, en el jumping ens ha anat molt be i hem aconseguit el nostre primer zero. A més hem aconseguit, ja en la nostra primera prova, pujar al pòdium en la segona posició. Ara toca seguir treballant per tal d’anar agafant seguretat i connexio entre totes dues.

Després en grau 2 teniem a en Loki i la Lola.

202103 Canicaldes Loki202103 Canicaldes Lola

En la mànega del jumping en Loki -de fet el seu guia- ha fet una errada de conducció i també ha tombat un pal. En l’agility, en canvi, ens ha sorprés amb una conducció molt fluïda i amb una pasarel·la i un balancí impecables. Només un pal els ha separat del zero (això d’entrenar tant a 30 cm no pot ser). En qualsevol cas han fet una bona actuació que els ha portat al final al segon lloc en el podi.

En el cas de la Lola ha completat a zero en seu jumping on, després de començar una mica aturadeta, ha anat agafant confiança a mesura que anava avançant en el seu recorregut. En el cas de l’agility, en canvi, no hem tingut tanta sort i s’ha despistat provocant una eliminació.

202103 Canicaldes PiaEn grau 3 la Marta i la Pia també han pujat, després de l’ensurt de la prova de dissabte, per veure que tal se’ls donava en aquest nou entorn.

El cert és que el recorregut tenia alguns punts exigents, com una sortida d’eslàlom cap emrera pel costat contrari del que s’arribava i un seguit de tunels que no calia fer que els han portat algun problema.

Per tant molt bones sensacions amb la Patum, en Loki una mica millor i jumping a zero de la Lola. No està malament per una prova que, sense la fira al voltant, quedava una mica més deslluïda ni que una vista a Caldes de Malavella sempre val la pena.