La Pia triomfa en unes pistes exigents

202302_Badalona_Podi_Brisa202302_Badalona_Podi_PiaDiumenge al migdia amb una meteo perfecte l’equip de primera divisió del Canic format per la Marta/Pia, Robert/Lluna, Monica/Jake, Eugenia/Brisa I Ezequiel/Mel varem anar al Club agility Badalona disposats a triomfar.

202302_Badalona_PiaEs va començar per l’agility a la pista de sorra amb un recorregut exigent marcat per la jutge Lidia Gonzalez. El primer a sortir, en mida petita, va ser en Robert amb la Lluna que va penalitzar dues faltes: una a la passarel·la I l’altra per en tirar un pal. Després la Marta amb la Pia va completar un recorregut a zero malgrat fer-nos patir en algun punt.

En mitjans la Monica I en Jake no es van posar d’acord I es van eliminar, com també van fer en mida gran l’Eugenia amb la Brisa I l’Ezequiel amb la Mel.

202302_Badalona_BrisaEl jumping es va fer a la pista de gespa artificial. Primer va sortir en Robert amb la Lluna que es va eliminar en fer un salt pel costat que no tocava. Després la Marta amb la Pia que van tornar a fer una bona pista a zero.

En mitjans la Mònica es va eliminar amb en Jake en fer un salt al revés.

L’Eugènia amb la Brisa van fer un bon jumping amb només una refusada I finalment l’Ezequiel amb la Mel van acabar eliminats per fer un salt a l’inrevés.

Resultat final: merescuda victòria de la Marta amb la Pia en mini I tercera posició de l’Eugenia amb la Brisa en L que va ser de les úniques tres en L que van poder completar el jumping.