La Sacha i en Drac aniran al Mundial 2016

201604 Huella Podi G3El cap de setmana, intensiu amb molta calor, vent, emoció i nervis, ha acabat en felicitat pels nostres companys: en Paco amb la Sacha i l’Elisenda amb en Drac. Desprès de lluitar molt han aconseguit quedar tots dos classificats pel Campionat del Mon i pel Open Europeo. Més contents no ens podiem anar cap a casa, us explico una mica com va anar

Varem començar dissabte amb el grau 1 on varem tenir nomes a en Josep i en Loki, que aquest cop si que va voler fer tots els obstacles de la pista encara que algun va ser a la segona pero com a resultat va pujar en primer lloc al pódium. Es va notant la feina que estan fent.

201604 Huella CollieDesprès, cap a mig mati, varem començar el grau 3 per la categoría standard on en Sam i la Collie varen debutar en aquesta categoría. La Collie no es volia deixar intimidar per això i va decidir saltar-se el quiet per treure-hi pressió i provar si en Sam estava decidit a cedir. En Sam, impasible, la va tornar a posar al seu lloc amb els que els van eliminar però van fer la pista molt bé que era el que comptava. Molt be Sam per aquesta actitud! Encara que el resultat no hagi acompanyat en Sam i la Collie s’han comportat com uns autentics campions i veureu com d’aquí poc estaran donant guerra en aquesta categoría.

201604 Huella Paco201604 Huella Sacha2Amb unes quantes hores de retard varem començar l’agility M amb unes pistes que tot el cap de setmana han possat a prova la memoria i el control de tots els participants.

Dissabte tant l’Elisenda amb Drac com en Paco amb la Sacha varen aconseguir acabar les dues pistes sense cap penalització, quedant al podi en tercer i primer lloc i, el més important, sumant uns puntets que els acostaven a la seva plaça en aquestes grans finals.

201604 Huella Drac201604 Huella ElisendaTot depenia del diumenge així que imagineu-vos quins nervis quan a la primera mànega surt la Sacha i fa dues faltes i surt en Drac i en fa una. Ja ens tens a tots esperant la segona manega, si aquest fa això, si l’altre fa això … Fins i tot quan va acabar la segona mànega encara tot estava molt en l’aire, ja que si l’Elisenda sumava una mica es mantenía pero si no ves a saber. No sabíem si per equips havia sumat prou com per mantenir-se. I en Paco, tenia la plaça segura encara que el gos que el seguia guanyés el Campionat d’Espanya i guanyés 25 punts més?

En quan varem tenir els resultats vànem corrents a entrar-ho al ordinador i Si, SI, tots dos mantenien la seva plaça i no els afectaven els punts que encara estan en joc pel campionat d’Espanya. Quina felicitat! no us ho podeu imaginar.

201604 Huella Ela201604 Huella WifiEn la categoría petita no varem tenir tanta sort. L’Ela va tenir un cap de setmana revindicatiu i despistat i la Neus una mica de manca de memòria, perdent-se més d’un cop a la pista però l’experiència de correr aquestes pistes ens ha agradat i ens ho hem passat molt be que és el màxim al que nosaltres aspiravem.

La Tina amb el super màquina Wifi van fer unes pistes molt rapides i unes passarel·les increíbles però amb la mala sort de la caiguda d’un pal, allunyant al nostre campió del pòdium però obtenint 8 puntets en la classificació per l’Open Europeu, a veure si hi ha sort i hi pot anar.

Tornem a casa molt cansats però molt contents i amb molta energía per seguir treballant per millorar. Ll’any vinent tornem a donar guerra per aconseguir molt més.