La Sioux guanya i passa a segona divisió

201612 Quiteria Podi SiouxEl passat diumenge el club Santa Quiteria organitzava l’última prova d’aquest any de Federació. A segona divisió no érem gaires participants del Cànic doncs alguns companys van aprofitar per anar cap a Igualada a veure si es treien els pocs punts que els hi queda per poder anar al Campionat d’Espanya. Per sort o per desgracia, a en Qumba, en Hippy, la Fusa i en Loki els hi falten tants de punts que van preferir anar a sumar algun puntet per la lliga catalana.

201612 Quiteria FusaLa primera en sortir va ser la Berta amb la Fusa i van fer un jumping fantàstic i, amb una conducció molt acurada de la Berta, va aconseguir acabar la pista a 0, sense cap mossegada de la cocodril Fusa i acabant la segona de la mànega.

El següent va ser Hippy, que li va fer un quiet bonissim a Juanjo, però aquest guia va desaprofitar l’atenció del Hippy y al segon salt li va fer fer un refús y seguidament va tirar un pal, la resta de la pista bastant fluida, fins arribar a un túnel on Juanjo va llençar a Hippy i ell es va marxar…i…refusada de Hippy.

Després anava en Qumba, que ens està deixant molt clar que no està gaire d’acord amb això del canvi de guies. A l’entrar a pista i posar-lo en posició de sortida, es va quedar panxa amunt estirat, el jutge no tenia clar si allò era una posició de gos llest per sortir, però al final va pitar i d’alguna manera Qumba es va reincorporar i va sortir. Va fer uns 7 obstacles seguits però a l’arribar a l’eslàlom i fallar l’entrada per culpa de la guia, es va marxar a buscar al Juanjo ometent els “Qumbaaaaaaaa” que cridava la Mercè . Quan Qumba va trobar en Juanjo, el Hippy va pensar que si no saltava Qumba doncs ja aprofitaria ell la pista … i en un moment ens vam trobar tota la família dins de la pista. Un cop explicat a Hippy que a ell no li tocava i a Qumba que ell SI que havia de fer la pista, van aconseguir acabar-la bo i estar ja eliminats per la fugida.

En mida petita teníem en Loki, un molt bon quiet, una pista rapidísima però al sortir d’un túnel, de tanta empenta que portava, va travessar l’eslàlom i eliminat va quedar, la resta de la pista totalment impecable.

201612 Quiteria Qumba201612 Quiteria HippyA l’agility el primer en sortir va ser en Qumba. Aquest cop ja es va seure a la sortida com es habitual en un gosset, i va seguir molt be a la Mercè, va fer unes zones impecables i tant sols va intentar marxar de pista 3 o 4 vegades però sense aconseguir-ho , acabant la pista amb un palet al terra i un xic de penalització de temps.

Seguidament sortia el germà bordador, altre vegada un admirable quiet, amb unes zones de llibre i també amb una sortida de l’eslàlom que va deixar al Juanjo una mica descol·locat i, més endavant, el va fer entrar per una boca de túnel que no tocava. Així que els dos germans es van endur 8 puntets cadascun per la lliga.

La Berta sortia una mica preocupada doncs als agilitys li costa més que la Fusa no la mossegui, doncs hi ha llocs on t’has de parar i allà ella aprofita per donar queixalada… i així va ser: en un punt on la Berta va parar, la Fusa va aprofitar per marcar-la i la Berta ja va anar tota la pista preocupada, el que va provocar un error en la conducció i la seva posterior eliminació. Tot s’ha de dir, la Fusa va fer unes zones envejables.

Per últim ja sortia en Loki i ja sabem que les zones son el seu punt fluix… i així va ser: un bon salt a la rampa, una sortida a mig balancí i un supersalt de la zona a la passarel.la. Així i tot, va millorant en les zones, doncs ja no les refusa , es nota l’esforç de Josep en intentar fer d’en Loki un gos de profit.

201612 Quiteria SiouxJa acabada segona divisió començava Iniciació on tant sols teníem un representant: la Sioux. La primera pista va ser un agility. Sioux sortia una mica espantada doncs tenia l’altaveu molt a prop i no li va fer gaire gràcia. No teníem gens clar que la dolça Sioux, la que de bon matí a casa havia esmorzat un parell de mitjons, algo de roba interior i una butxaca de la jaqueta del cànic de postres, volgués sortir a pista, però al primer “Vinga” de Juanjo va sortir com si al món no existís res més que l’Agility. Això junt amb una bona i acurada conducció de Juanjo, van fer un magnífic agility a 0 quedant els primers de la mànega.

Ja més tard, al jumping, la Sioux estava una mica farta d’estar allà, cansada i sense dinar…. Feia cara de “a mi deixeu-me en pau que vull descansar”, però be… això no podía ser i el Juanjo la va fer sortir al jumping. Era una pista divertidíssima i massa xula com per no fer-la, així que van tornar a fer una pista estupenda, molt seguida però una mica lenta, ja que a Sioux els túnels no li agraden gaire i menys de nit. Fins i tot així tant sols va fer una refusada a un túnel molt mal marcat pel seu guia, entrant en temps i quedant la primera de la classificació general amb el que ja pot passar a segona divisió.

Ens veiem a la propera que ja serà al 2017, així que bon Nadal, bon any… i bones pistes ¡!!!