La Sioux imparable

201811 Baix Podi 1D L201811 Baix Podi 1D MEl passat diumenge obriem la prova de la FCAG al Club Agility Baix Llobregat els de Primera Divisió. Puntuals a primera hora estàvem els equips Hippy- Merce, Sioux-Juanjo, Morgan-Eli, tots tres estàndards, i Striptease-Carme en midi, a punt per reconéixer el jumping.

A tots ens va anar força be, fins i tot el Hippy, que encara es ressent d’una lesió, només va tirar un palet. Tots varen acabar ben situats en la classificació però encara estava tot per decidir.

L’agility tenia una mica més de complicació, amb una entrada difícil en un túnel i tot un seguit de salts que s’havien d’agafar per darrera.

L’Striptease va decidir saltar-se la zona de la passarel·la però la resta li va anar prou bé. Tant com per acabar en segon lloc de la categoria midi. La Sioux, que des de que ha passat a primera divisió està imparable, va completar la seva pista de meravella i tambe va fer podi en tercer lloc de la categoria estandart. El Hippy i el Morgan van tenir algun entrebanc però, com sempre, ens varen fer gaudir veient-los a pista.

I amb ganes de millorar en la propera prova!!

201811 Baix Sioux201811 Baix Hippy201811 Baix Morgan 201811 Baix Strip