La Strip segona en primera

201909 Seven podi StripDiumenge vam haver de dinar aviat per poder ser a les tres de la tarda a Sant Julià de Vilatorta,a la prova del Seven. De fet no calia, ja que la competició anava amb molt de retard i vam començar gairebé dues hores tard!! Això si, el lloc estava molt bé (res a veure amb el de l’anterior prova que van organitzar).

Els primers en sortir van ser els mini-midi. Del Cànic hi havia una única participant: la Striptease, que va fer molt bon paper, fent l’agility a zero i només un refús en el jumping amb el que va quedar classificada en segon lloc.

Després va ser el torn dels estàndard. La Vipper va fer una falta per llençar un pal a l’agility i es va eliminar en el jumping al fer un dels últims salts al revés, però és impressionant la velocitat d’aquest equip i en Jordi estava molt content de com li va anar.

En Hippy va fer les dues pistes a una molt bona velocitat però en l’agility va fer falta a les baixades de les zones i després un refús en el jumping.

La Mel també va fer molt bones pistes, però amb un refús en cada una. Pel que fa a en Dic va fer totes dues pistes a zero, va ser l’únic de tots els participants que ho va aconseguir acabar las dues pistes a cero, però va penalitzar per temps.

Al final la prova va anar força bé pel Canic amb una segona posició en el podi de midi per l’Striptease. En estàndard en Hippy va ser quart, la Mel sisena i en Dic setè.