La Striptease fa podi i la Cora marca temps

Aquest diumenge pel matí i deprés de la prova de Primera Divisió, començava puntualment la prova de la categoria Divisió d’Honor. El team del Cànic estava al complet i escalfant motors: Drac i Elisenda, Striptease i Carme, Cora i Juli i finalment i sempre amb uns minutets de retard per posar-li emoció, Coma i Diana. El jutge ja ens va avisar: les pistes serien exigents que per alguna cosa estavem a la categoria superior, i no ens va enganyar. L’agility tenia uns quant punts complicats que requerien mirar-s’ho del dret i del revès.

201604 CanRoja Strip 2201604 CanRoja DracVaren començar els petits i enseguida ens vam adonar que la gracia no estava en no eliminar-se (que també) sinó en completar-la sense penalitzacions! La primera del Cànic en saltar a l’arena va ser l’Striptease i allà que va fent… i salva una part, salva l’altra i després d’agun ensurt en una dificilíssima entrada a l’eslalom, es planta al final amb un 0!! La va seguir el Drac, el veterà que no falla! però aquesta vegada l’Elisenda va preferir treballar la zona de la pasarel·la de cara a futures i més decisives competicions i tot i estar eliminar va demostrar que aquell agility no era cap problema per a ell.

201604 CanRoja Cora201604 CanRoja ComaVaren seguir les dues ganapies en blanc i negre, la Coma i la Cora. Estan tan compenetrades que totes dues van fer un refús (això sí, en punts diferents) i un temps sorprenentment similar.

La pista de jumping tampoc ens va defraudar. Tot i les complicacions que presentava i igual com l’agility, era maca i tot un repte intentar fer-la sense penalitzar ni eliminar-se. Comença el Drac i, ja sense la pressió del treball de les zones, ens dóna una lliçó de com es fa una pista marcant un dels millors temps de tots els participants però… en l’últim salt es va sentir un clonc que ens va partir el cor! Una falta en l’últim salt! Quina injusticia! L’Striptease es jugava una posició de podi però amb algun entrebanc i patadeta al sortir del tunel va aconseguir acabar només amb dos refusos. Tot i això va aconseguir mantenir la segona posició de la categoria mini-midi.

La Cora i la Juli tampoc es van encongir davant la pista i no només la van fer a 0 sinó que també van aconseguir marcar el millor temps i una merescuda primera posició del jumping. La Coma començava a donar senyals del malestar que arrossegava des del dia anterior i tot i sortir en baixa forma i penalitzar a l’eslalom, va poder completar una pista que es va endur per endavant a més de 2/3 dels participants. Al final, un quart i cinquè lloc respectivament per a les nostres noies grans.

Resumint, bones vibracions per les pistes i contents cap a casa! I a preparar la prova següent!