La Striptease va ser a Sa Roca

20200216 141530 2Aquest cap de setmana passat, amb l’Striptease varem decidir fer una escapada a terres “mañas” i participar en la prova doble de RSCE que organitzava el Club d’Agility Sa Roca de Zaragoza. Tant el dissabte com el diumenge, el jutge, el Roberto Iñigo, va posar unes pistes que plantejaven multitud de reptes que permetien treballar molts aspectes diferents de conducció. El terreny de sorra, que per alguns gossos els anava de meravella però a altres els frenava, no facilitava les carreres a la major part de guies.

El dissabte per la tarda l’Striptease va començar la seva mànega d’agility amb tanta empenta que en saltar el primer salt es va “clavar” al terra (la novetat del terreny tou!) i, amb tota la seva veterania, va continuar escopint terra. Malgrat això va acabar la pista amb només una falta. A la mànega de jumping, tot i ja tenir superat el tema terreny, va caure en algunes de les trampes com bona part de la resta d’equips. Com a resultat del dia l’Striptease al final va queda tercera de midi.

El diumenge, ja més confiades, varem completar les dues mànegues amb algun refús per culpa dels meus entrebancs amb el terreny, però amb prou sort com per acabar en primer lloc de midi. Un cap de setmana diferent! Segur que repetim!