Una campiona i dues sots-campiones

La Marta i la Pia sots-campiones en miniEn Sam i la Taxi Campions de CatalunyaA més  de la competició per equips, que ens va anar molt bé, aquest darrer cap de setmana també es diputava la Copa Catalunya individual, la prova més rellevant de la temporada.

En aquest cas el format de classificació una mica diferent al de la prova per equips. També hi ha una mànega de jumping i una d’agility que donen pas a una final però en aquest cas la suma del  jumping i l’agility determinen,el guanyador de la Copa en cada categoria.

La final, a la que accedeix el 15% millor de cada mànega i de la conjunta permet determinar el guanyador absolut de la Copa, unficant el recorregut per totes les categories.

En la mida petita aquest 15% per la final correspon aquest any a dos gossos per mànega i dos més per la final. En el jumping, ja es van classificar en Sam i la Taxi que van guanyar la mànega, la Marta i la Pia es van quedar a un pas en ser tercers i en Josep i en Loki van ser molt ràpids però van tombar un pal. L’endemà en l’agility en Sam va tornar a guanyar i en Josep i en Loki van fer el segon lloc i la Marta i la Pia va acabar quartes.

Això va determinar que en Sam, que va guanyar les dues mànegues es proclamés Campio de Catalunya en mini i anés per tant a la final, la Marta i la Pia van acabart segones i per tant Sots-campiones de Catalunya i també a la final. Finalment en Josep i en Loki també van classificar-se gràcies al seu bon agility.

La Carme i la O'Neil sots-campiones en midiEn mida mitjana també classificaven dos gossos per mànega i final. En aquest cas les protagonistes van ser la Carme i la O’Neil que van combinar un agility sense penalitzacions en el recorregut amb un segon lloc al jumping gràcies a una altra pista a zero. Aixó les va proclamar sots-campiones de Catalunya en categoria midi amb el que també van classificar-se per la final.

Pel que fa als gossos de mida gran, petits errors vàren fer que cap gos del club obtingués una bona classificació en la combinada. Bo i això l’Eva i en Fish, gràcies a l seu tercer lloc a la mànega de jumping, van ser el nostre únic representant a la final.

Una única mànega d’agility tancava diumenge l’edició de la Copa Catalunya i determinava el Campió absolut. Un títol que l’any passat van endur-se en David i la Winter pel que van obrir aquesta final com a gos en blanc.Aquest any, però, no vàrem aconseguir revalidar el resultat.