La Taxi i la Patum ensenyen la poteta

A més de les proves oficials el darrer cap de setmana a Badalona van plantejar dos recorreguts de preagility, que hauríen de servir per que els gossos en formació, poguessin coimençar a veure altres circuits i així generalitzar l’aprenentage. Normalment tots esperem uns recorreguts assequibles per no afegir dificultat als gossos que comencen a sortir del seu entorn normal de treball però aquest cop no va semblar així.

 JBB5838 JBB5858El primer recorregut era força exigent i, bo i tenir només salts i túnels, requeria d’un alt nivell de treball amb el gos. El segon, en comparació, resultava molt més assequible.

Cap d’aquestes pistes, però, van ser un impediment per en Sam i la seva nova gossa, la Taxi, ja que van aconseguir completar els dos recorreguts sense errors i això els va portar al primer lloc del podi que es va establir per aquesta activitat.

La Neus i la Patum, com la majoria de participants, van tenir problemes amb el primer recorregut però, un cop més familiaritzades amb l’entorn i amb un recorregut més assequible, van aconseguir completar el segon sense cap error.

Primera actuació per tant d’aquests joves representants fora del club, ara toca seguir treballant per anar consolidant la feina i avançant en tot el que encara els manca.