La Taxi va guanyar, però també la Striptease

TaxiEncarant les darreres proves de la lliga, diumenge 27 de març vam anar al Club Badalona una bona colla de gosses del club i en Jake. No hi ha paritat en aquest aspecte.

StripteaseEs va començar amb el jumping i en mida petita, les nostres representants: la Thai amb en Sergio i la Taxi amb en Samuel. En Sergio amb la Thai va fer una bona pista nomes penalitzant un refús a l’entrada de pals i en Sam amb la Taxi ho van millorar, fent el millor temps a 0.

En midi la Carme amb l’Oneil van fer una bona pista amb una falta als pals. La Mercè amb la Nugget van eliminar-se en no acabar be el darrer pal de l’eslàlom. La Carme amb l’Striptease van fer una bona pista a 0 i, finalment, la Monica amb en Jake va acabar amb nomes un refús a l’entrar als pals.

En mida gran la Mel amb l’Ezequiel van eliminar-se en anar a explorar un túnel que no tocava però en Marc amb la Mia si que van fer bé la pista i a 0.

En l’agility la Thai i la Taxi van completar la pista a 0 però la velocitat de la Taxi va marcar la difèrencia, fent el millor temps i guanyant la prova en categoria mini.

En midi la cosa no va anar tan be i van acabar eliminats la Carme amb l’Oneil, la Mercè amb la Nugget i la Monica amb en Jake. Sort que la veterania de l’Striptease amb la Carme van salvar la situació, acabant la pista amb només un refús i obtenint el primer lloc del podi en la prova categoria midi.

En categoria gran tant la Mel com la Mia van acabar la pista amb una falta per no contactar zona. Evidentment amb un millor temps de la Mia que va acabar segona a la màanega però que no li va servir per pujar al podi al quedar finalment quarta.

Així doncs guanyadors en mini Taxi-Sam i en midi Striptease-Carme que corresponen a generacions ben diferents. La resta a seguir treballant, que només queden tres proves a la lliga.