La Tina i en Paco puntuen en les primeres selectives

Com sabeu aquest dissabte i diumenge van començar les proves selectives pel proper mundial a Galicia. És un lloc on ens agrada molt anar i  aquest cop en Drac i L’Ela acompanyats dels seus seguidors, en Loki i la Gamma, van fer el viatge en tren -que per cert ens va agradar molt- i per l’altre costat, en cotxe, viajaven en Wifi i la Sacha que tambe portaven una seguidora: la Pixel.

201601 Galicia TinaUn cop allà el primer pas va ser tornar a mesurar als gossos de mini i midi, excepte a en Drac que ja ha anat a un Mundial, per tal de confirmar a quina categoria ens tocava saltar. Cap problema, tots els nostres representants complien amb la messura presa en el seu dia.

Les proves van ser llargues. Dissabte sortiem d’allà sobre les 10 del vespre. L’endemà començaven pels L i podiem dormir una mica més però com ens agrada veure la resta dels competidors, encara que siguin de diferent categoría, diumenge ja hi erem a les 7:45 i varem sortir tocades les 3 de la tarda, o sigui que super contents d’haver anat aquest cop en tren. En Paco, la Tina, la Rola i en Xevi van fer la tornada en cotxe pero, com que son forts i joves, cap problema 😉

Pel que fa a la competició, dissabte als S ens va tocar com a jutge en Tamàs, jutge del proper campionat del Mon, que va posar unes pistes un pel complicades pero molt maques, amb alguns enrere, pero fluides i molt ràpides. En Wifi i la Tina varen fer el millor temps i a zero, guanyant la manega d’agility i l’Ela i la Neus també ho ven fer molt be bo i un petit error a l’entrada de slalom però amb molt bones sensacions a la pista.

Per la categoría M teniem en Miguel Angel, un molt bon jutge que fa pistes bastant complicades. La Sacha i en Paco varen fer una super pista marcant el temps i guanyant també la manega d’agility, En Drac i l’Elisenda van fer tambe una super pista però aquestes velocitats costa molt de superar-les. 

Després ens van posar la pista de jumping i tothom va començar a volar per la pista. L’Ela va decidir que ella tambe volia volar però no per on deia la Neus amb el que, al final, van acabar eliminades. En Wifi, però,  ho va fer fer molt ràpid, acabant tercer en la mànega de jumping i quedant primer en la classificació final.

En categoria M va sortir primer en Drac fent un jumping impresionant a 0 encara que, pel temps que va marcar el primer, va acabar penalitzant. La Sacha va estar eliminada per una equivocació tècnica d’en Paco.

Per tant, després de la prova de dissabte, en Paco i la Tina havien aconseguir puntuar, i força, pel Campionat del Mon. Ara a a veure si l’endemà aconseguien sumar una miqueta mes.

Diumenge, després de mirar als nostres companys de la categoría L, li tocava començar a la categoría M. A en Paco i la Sacha això de dormir poquet no els va anar  gaire bé i es van eliminar a les dues manegues. Be, el cert sense voler ser cruel, és que hi va tenir més a veure en Paco que la Sacha però deixem-ho repartit. L’Elisenda i en Drac semblava que havien descansat més i van fer la primera manega molt bé pero en la segona, en que ja portavem unes quantes horetes allà dins, l’Elisenda es va equivocar i varen resultar eliminat. Bo i això cal reconeixer que tots quatre van fer molt bones pistes.

En la categoría S la Neus esperaba que l’Ela sortís una miqueta mes centrada que en el jumping del dia anterior i així va ser. Les pistes eren molt i molt difícils, l’agility més que el jumping, amb uns tunels trampa possats molt estrategicament, pero l’Ela va fer les seves dues pistes sense errors bo i que, encara no sabem perquè, a segons quin tunel l’Ela triga molt en sortir.  La Tina i en Wifi varen sortir, com sempre, a per totes, però en Wifi a la primera va caure en un túnel trampa i en la segona va tirar un pal fent imposible tornar a puntuar.

En definitiva molt contents d’haver anat a Galicia on menjem i dormim molt bé i gaudim d’una estupenda companyia. Si, a més, ens enportem algun puntet, millor que millor. Fins la propera!