La Vipper classificada pel WAO

En Jordi i la Vipper van guanayar els gamesEl passat pont, en Sam, en Jordi i l’Eva van anat a Madrid a saltar les selectives del WAO i a una prova de canina.

Divendres en Jordi va aconseguir acabar l’agility a 0, fent el punt que li faltava per passar a grau 3 i poder anar a les selectives. En el jumping es van eliminar però van fer una molt bona pista.

L’Eva necessitava un jumping per poder anar al Campionat d’Espanya. Estava fent una molt bona pista, però es va eliminar a l’últim salt. A l’agility va fer una molt bona pista però amb una falta a la rampa.

En Sam, a l’agility estava fent una pista espectacular, però enlloc d’anar a la rampa, va fer un salt i es va eliminar.

Després d’això van arribar les selectives del WAO que van ser molt divertides.

En Sam va fer dos jumping molt ràpids amb un pal a cadascun, en canvi als agility no va tenir massa sort i no va sumar punts.

En Fish va acabar un jumping a zero i a la resta de pistes va fer només una falta excepte a un jumping on es va eliminar.

La Vipper va acabar un agility a zero, quedant segona. A la resta de mànegues va fer alguna falta, però va anar sumant punts per la selectiva.

La prova més divertida eren la dels Games, on el participant pot triar quina pista fa i va sumant punts. En Fish i la Collie van fer bones pistes però van tenir mala sort i no van poder aconseguir completar la seqüencia que tenien prevista.

En Jordi i la Vipper, havent vist com li havia anat a la Collie i veient a què donava temps i a què no, va fer dues pistasses. Això els va permetre guanyar la prova de Games i classificar-se per la final del WAO.

Va ser un gran cap de setmana, amb bona companyia i molt bon menjar.