La Vipper i la Taxi puntuen a les selectives

VipperEl tercer cap de setmana de proves selectives ha deixat un molt bon gust de boca als participants del Canic. Fent un ràpid repàs del cap de setmana a Madrid, podríem dir que ha estat; agility, fred i agility.

A banda del fred hem pogut rascar punts a diferents categories i començar a posar binomis al lloc on els hi toca.

En mini, la Neus i la Patum, cada cop estan més en forma i es comencen a conèixer força. En Sam i la Taxi ja han après a competir sense la pressió que es posaven a sobre en competicions importants i això ha fet que haguem pogut veure la millor Taxi en acció, aconseguint 18 punts en la classificació del Mundial i per l’Open Europeu.

Patum D546372

Pel que fa a la categoria midi, en David i la Winter de mica en mica van millorant, però aquest cap de setmana se’ls hi han encallat els eslàloms… I en Josep i el Loki han tingut moments molt bons confirmant el bon moment de forma de les competicions anteriors.

 

WinterLoki

I que dir de la categoria estàndard? L’Eva amb en Fish continua amb la bona forma que ens va demostrar després del doble 0 obtingut a Badalona, i hem vist el Fish del millors moments, quan ell vol! Finalment, hem de fer menció especial a la dupla Jordi/Vipper, que han demostrat que ja comencen a arribar els resultats de la feina ben feta, acabant les quatre pistes i quedant a la primera posició a l’agility del dissabte. En Jordi ha sumat 32 punts per la classificació del Mundial i per l’EO.

Fish

Vipper

Ens veiem a Alacant en el darrer cap de setmana de proves selectives que determinarà ja els representants d’Espanya al Campionat del Mon i a l’Open Europeu