La Winter ha pujat a segona divisió

201901 CanRoja Gemma 1201901 Canroja David 1El debut de la Mel, la Sasha i en Bruc en competició en la FCAG va estar acompanyat d’unes ràfegues de vent que no ajudaven especialment a obtenir uns resultats esplèndids. Això va quedar força palès en la primera mànega de jumping en la qual els quatre “novatillos” van quedar eliminats.

La primera en obrir la categoria va ser la Mel que va començar força neguitosa i es va resistir a fer el quiet.Tot i la paciencia de la Janina, la impaciència de la Mel va guanyar i això va provocar que fes el primer salt del revés i s’eliminés. Tot i així va fer una bona pista només encallant-se a l’eslàlom.

La Sasha, segona “caniquilla” debutant del dia, després de resistir-se a l’eslàlom, va decidir que preferia passar pel túnel.

La Winter, amb el nervi que la caracteritza, va seguir la proposta de la Sasha, canviant l’eslàlom pel túnel que deu ser més divertit.

Per acabar la primera mànega el Bruc, després de fer una bona pista, va tenir un moment de desconnexió just abans d’iniciar la recta final i va decidir fugar-se per anar a buscar a la resta de la família. Tot i estar eliminats, el Víctor, amb la seva paciència habitual, el va sortir a buscar i van acabar la pista.

201901 CanRoja Mel201901 CanRoja SashaMalgrat la mala sort de la primera mànega, els “caniquillos” no es van rendir i van fer bon paper en l’agility.

201901 CanRoja Bruc201901 CanRoja WinterEn aquest cas, la primera en sortir va ser la Sasha que amb el nas enganxat al terra durant l’eslàlom es va despistar i es va saltar un dels pals. La Marta va decidir obviar-ho i acabar una bona pista tot i estar eliminades. L’instint de l’olfacte és tan fort… Però la Marta sempre manté la paciència!

La Mel en aquest cas va decidir demostrar que és capaç de fer un super quiet i va fer una bona pista tot i encallar-se a l’eslàlom que per pèls no va aconseguir a la primera. Malgrat el patiment de la Janina per la por que té la Mel al balancí, la va ajudar una mica i ho va fer genial!

Després de l’escapada en el jumping, tot i semblar força dispers a la sortida, el Bruc va decidir deleitar-nos amb la seva seguretat habitual acabant la pista a 0. Sembla ser que prefereix l’agility al jumping.

Per acabar, la Winter va fer un agility espectacular, clavant les zones! Ja ho deia el David que era el dia… Gràcies a la super pista que va fer, ha aconseguit l’ascens a segona Divisió! Felicitats!

Finalment, l’entrega de premis dels standard es va fer esperar… Després d’una bona estona de dubtes, confusions i… un “amago” de 3r lloc per la Winter… van aconseguir resoldre els problemes en les puntuacions amb una menció al 4t lloc per la Winter i el David, una menció al quart lloc en categoria mini per la Mel i la Janina i un segon lloc, que durant uns moments havia estat primer, per en Bruc i el Víctor.

Enhorabona a tots/es!