L’Elisenda primera a Igualada

FoscaDracChula

 

La tercera competició de la lliga de la Federació Catalana d’agility s’ha disputat a la Torre de Claramunt, prop d’Igualada, en un camp que resultava força còmode pels competidors.

L’Elisenda i en Drac han fet dues pistes molt ràpides, marcant el temps de referència final per la resta de participants i s’han endut el primer lloc absolut sobre les categories mini i midi.

L’Isma amb la Chula i en Josep amb la Fosca han completat els dos recorreguts amb qualificació d’excel·lent bo i que tots dos han estat penalitzats a la baixada de la passarel·la (encara que veient la foto de la Chula sembla que hauria hagut de tocar). Al final han quedat classificats en segon i tercer lloc en la final de la seva categoria.

En José i en Rufo també han fet una bona actuació amb dos recorreguts amb qualificació d’excel·lent. Aquest cop, però, sense pujar al podi.

DracChula

 

Un cop més en aquesta prova s’ha donat una molt bona imatge d’equip per quan són diversos els representants del nostre club que, prova rera prova, van pujant al podi.

Ja només ens falta en Cesar que amb això de treballar els caps de setmana ho té molt més complicat.

L'equip Canic